Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE do robiących PRAWO JAZDY w 2015

Polecane posty

Gość gość

Ile teraz kosztuje egzamin pisemny, a ile egzamin praktyczny. Uwalili mnie w zeszłym roku (Kraków) i niestety nie podeszłam kolejny raz bo nie miałam już kasy bo kolejne 160 zł by mnie dobiło. Teraz zdaje się jest drożej. Masakra. mówcie ile! Proszę

Gość gość
z 50zł

Gość gość
teraz to sie nie da zdac tego prawka;D

Gość gość
Ale dokładną cenę TEORII I PRAKTYKI jakbyście mogli mi podać. ponad 200 zł za egzamin to chyba przesada! Naprawdę powinniśmy zbojkotować to, znajomi mi mówili, żebym sobie dała spokój bo nie idzie teraz zdać, oblewają jak chcą, ale tyle władowałam kasy w kurs, że chciałam to załatwić, ale widzę, nie uda się, bo nie śpię na kasie. Ostatnio pogratulowałam zarobków temu egzaminatorowi, który mnie oblał, bo to był śmiech na sali. Po 40 minutach egzaminu. Myślałam, że go kopnę w to obleśne dupsko. To sa złodzieje, to nie jest kraj. Moi znajomi z Niemiec łapali się za głowę jak im opowiadałam jakie sa u nas zasady zdawania prawka i ile kosztują podejścia do egzaminu. Parszywi zdziercy i oszuści z Mordu.

Gość gość
e tam sie nie da zdac głupoty gadacie

Gość gość
30 teoria, 140 praktyka. Nie zgadzam sie z tym ze nie mozna zdac, bo mozna:) wszyscy z moich uczestnikow z kursu z wrzesnia pozdawali :)

Gość gość
ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mieście 1350zł

Gość gość
dajcie spokój popaprańcy że się nie da zdać! teraz co chwile chwala się że za 1szym razem zdają, ja zdawałam 5lat temu i za 3cim dopiero a wszystko dobrze mi szło. Chcesz prawko to próbuj jak nie daj sobie spokój

Gość gość
30 zł teoria i 140 praktyka??? nie wierzę, chyba potaniało??? ja zdawałam to 160 była praktyka, a miało podrożeć, mówili że w 2015 podrożeje, jak to ktoś coś wie o tym??? czy to zalezy od miasta???? Ja miałam takich nauczycieli, że brak słów, ciągle głupio gadali zamiast mnie uczyć, naciągali na dodatkowe lekcje, nie jestem głupia, jestem młodą dziewczyną, naprawdę rozgarniętą i szybko się uczę, ale ci faceci chcieli wyłudzić ode mnie kasę. Moi znajomi kazali mi omijac ich szerokim łukiem, ale miałam najbliżej to poszłam tam. Potem jeszcze kolejne dodatkowe lekcje u kogoś innego. Nadal nie zdałam, ale w Krakowie nie idzie zdać, moja znajoma która zdawała w sączu jechała pod prąd a zdała. Poza tym 5 lat temu to każdy zdawał, od 2 lat dopiero ciągle robią problemy, podwyższają stawki, zmieniają zasady. Zdać teraz to katorga, zdać 5 lat temu to pikuś szczególnie dla kieszeni bo było taniej

Gość gość
gość dziś ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mieście 1350zł x Ja kupowałem za 1600;D

Gość gość
gość dziś ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mieście 1350zł x Ja kupowałem za 1600;D ha ha to tanio. Ja bym dała nawet i 2000. Ale nie chcą brać, bo za jeden nie zdany egzamin maja kupę kasy to jak 9 razy mnie obleją to żadna łapówa tego nie przebije. Zarobki w MORDZIE to marzenie. Okradają ludzi to mafia jest. powiązania z rządem, jaki rząd ma w tym biznes żeby podwyższać ceny i utrudniać zdawanie??? Zarabiaja na tym???MORD jest prywatny przecież. Co za ohyda. Co za zezwierzęcenie. mdli mnie jak myslę o naszym państwie bezprawia.

Gość gość
teoria góra 50zl a praktyka góra 200

Gość gość
Nie zrzucajcie na ośrodki winy za własną nieudolność, tak naprawdę KAŻDY może się nauczyć jeździć tak, aby zdać za 1-2 razem, to wszystko jest kwestią tego, by trafić na odpowiednia szkołę, a nie na krętaczy, których jedynym celem jest wyłudzenie kasy. Ja tam polecam szkołę Albar, nauczyli mnie w kilkanaście godzin więcej, niż moja pierwsza szkoła w całe 40 i niedługo potem w końvu udało mi się zdać. Do tego fajna, bezstresowa atmosfera.

Gość gość
Praktyka 140 + 3 zł opłatą ,razem 143 teoria chyba 30-40 nie pamiętam teraz podchodze czwarty raz, ją mam dobrego instruktora ale zdać jakoś nie umiem ,mowa o Dąbrowie Gorniczej

Gość gość
W każdym mieście chyba kosztuje inaczej, ale pewności nie mam bo ja dopiero na kurs na prawo jazdy się zapisałam. Rozpoczynam go za tydzień w szkole www.koszela.com.pl we Wrocławiu i już się nie mogę doczekać jazd :)