Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

PYTANIE do robi膮cych PRAWO JAZDY w 2015

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ile teraz kosztuje egzamin pisemny, a ile egzamin praktyczny. Uwalili mnie w zesz艂ym roku (Krak贸w) i niestety nie podesz艂am kolejny raz bo nie mia艂am ju偶 kasy bo kolejne 160 z艂 by mnie dobi艂o. Teraz zdaje si臋 jest dro偶ej. Masakra. m贸wcie ile! Prosz臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
z 50z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz to sie nie da zdac tego prawka;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale dok艂adn膮 cen臋 TEORII I PRAKTYKI jakby艣cie mogli mi poda膰. ponad 200 z艂 za egzamin to chyba przesada! Naprawd臋 powinni艣my zbojkotowa膰 to, znajomi mi m贸wili, 偶ebym sobie da艂a spok贸j bo nie idzie teraz zda膰, oblewaj膮 jak chc膮, ale tyle w艂adowa艂am kasy w kurs, 偶e chcia艂am to za艂atwi膰, ale widz臋, nie uda si臋, bo nie 艣pi臋 na kasie. Ostatnio pogratulowa艂am zarobk贸w temu egzaminatorowi, kt贸ry mnie obla艂, bo to by艂 艣miech na sali. Po 40 minutach egzaminu. My艣la艂am, 偶e go kopn臋 w to oble艣ne dupsko. To sa z艂odzieje, to nie jest kraj. Moi znajomi z Niemiec 艂apali si臋 za g艂ow臋 jak im opowiada艂am jakie sa u nas zasady zdawania prawka i ile kosztuj膮 podej艣cia do egzaminu. Parszywi zdziercy i oszu艣ci z Mordu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e tam sie nie da zdac g艂upoty gadacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
30 teoria, 140 praktyka. Nie zgadzam sie z tym ze nie mozna zdac, bo mozna:) wszyscy z moich uczestnikow z kursu z wrzesnia pozdawali :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mie艣cie 1350z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dajcie spok贸j popapra艅cy 偶e si臋 nie da zda膰! teraz co chwile chwala si臋 偶e za 1szym razem zdaj膮, ja zdawa艂am 5lat temu i za 3cim dopiero a wszystko dobrze mi sz艂o. Chcesz prawko to pr贸buj jak nie daj sobie spok贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
30 z艂 teoria i 140 praktyka??? nie wierz臋, chyba potania艂o??? ja zdawa艂am to 160 by艂a praktyka, a mia艂o podro偶e膰, m贸wili 偶e w 2015 podro偶eje, jak to kto艣 co艣 wie o tym??? czy to zalezy od miasta???? Ja mia艂am takich nauczycieli, 偶e brak s艂贸w, ci膮gle g艂upio gadali zamiast mnie uczy膰, naci膮gali na dodatkowe lekcje, nie jestem g艂upia, jestem m艂od膮 dziewczyn膮, naprawd臋 rozgarni臋t膮 i szybko si臋 ucz臋, ale ci faceci chcieli wy艂udzi膰 ode mnie kas臋. Moi znajomi kazali mi omijac ich szerokim 艂ukiem, ale mia艂am najbli偶ej to posz艂am tam. Potem jeszcze kolejne dodatkowe lekcje u kogo艣 innego. Nadal nie zda艂am, ale w Krakowie nie idzie zda膰, moja znajoma kt贸ra zdawa艂a w s膮czu jecha艂a pod pr膮d a zda艂a. Poza tym 5 lat temu to ka偶dy zdawa艂, od 2 lat dopiero ci膮gle robi膮 problemy, podwy偶szaj膮 stawki, zmieniaj膮 zasady. Zda膰 teraz to katorga, zda膰 5 lat temu to piku艣 szczeg贸lnie dla kieszeni bo by艂o taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mie艣cie 1350z艂 x Ja kupowa艂em za 1600;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ile u pana kosztuje prawo jazdy bo u mnie w mie艣cie 1350z艂 x Ja kupowa艂em za 1600;D ha ha to tanio. Ja bym da艂a nawet i 2000. Ale nie chc膮 bra膰, bo za jeden nie zdany egzamin maja kup臋 kasy to jak 9 razy mnie oblej膮 to 偶adna 艂ap贸wa tego nie przebije. Zarobki w MORDZIE to marzenie. Okradaj膮 ludzi to mafia jest. powi膮zania z rz膮dem, jaki rz膮d ma w tym biznes 偶eby podwy偶sza膰 ceny i utrudnia膰 zdawanie??? Zarabiaja na tym???MORD jest prywatny przecie偶. Co za ohyda. Co za zezwierz臋cenie. mdli mnie jak mysl臋 o naszym pa艅stwie bezprawia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teoria g贸ra 50zl a praktyka g贸ra 200

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zrzucajcie na o艣rodki winy za w艂asn膮 nieudolno艣膰, tak naprawd臋 KA呕DY mo偶e si臋 nauczy膰 je藕dzi膰 tak, aby zda膰 za 1-2 razem, to wszystko jest kwesti膮 tego, by trafi膰 na odpowiednia szko艂臋, a nie na kr臋taczy, kt贸rych jedynym celem jest wy艂udzenie kasy. Ja tam polecam szko艂臋 Albar, nauczyli mnie w kilkana艣cie godzin wi臋cej, ni偶 moja pierwsza szko艂a w ca艂e 40 i nied艂ugo potem w ko艅vu uda艂o mi si臋 zda膰. Do tego fajna, bezstresowa atmosfera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praktyka 140 + 3 z艂 op艂at膮 ,razem 143 teoria chyba 30-40 nie pami臋tam teraz podchodze czwarty raz, j膮 mam dobrego instruktora ale zda膰 jako艣 nie umiem ,mowa o D膮browie Gorniczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W ka偶dym mie艣cie chyba kosztuje inaczej, ale pewno艣ci nie mam bo ja dopiero na kurs na prawo jazdy si臋 zapisa艂am. Rozpoczynam go za tydzie艅 w szkole www.koszela.com.pl we Wroc艂awiu i ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 jazd :)

Udost臋pnij ten post