Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj zatrzymała mnie policja, byłem na dołku, pobili mnie :(

Polecane posty

Gość gość

to byl moj 1 raz, nie tak sobie to wyobrazalem, metody sadystyczne , tam pracuja prawie sami psychopaci :(

Gość gość
dlaczego tak Cię potraktowali?

Gość CzlowiekCien
hmm podejrzewam ,że za nic nie oberwałeś albo zgrywasz teraz ofiare ,ale jeżeli rzeczywiscie tak było to zgłoś to przełożonym albo prorokowi (prokuratorowi) .I chyba tyle .

Gość gość
mnie tez kiedyś pobili złapali mnie i moich kumpli z marihuaną i brali mocz do analizy a cierpie na paruresis to jest że nie moge sie przy kims wysikac potrzebuje spokoju wiec długo sikałem bo policjant stal przy mnie ale wkoncu nasikałem do kubka i podając mu dałem ten kubek że sie wylało na niego mówiąc trzymaj te szczyny i tak mnie zaczoł bic po twarzy ze miałem siniaki nieco pózniej tez miałem incydent z policja to tez mnie pobili a ty za co byłes zatrzymany czym ich zdenerwowałeś???

hmm podejrzewam ,że za nic nie oberwałeś albo zgrywasz teraz ofiare ,ale jeżeli rzeczywiscie tak było to zgłoś to przełożonym albo prorokowi (prokuratorowi) .I chyba tyle .

Gość gość
zostałem zatrzymany za probe wyludzenia kredytu na podstawie sfalszowanych dokumentow, pytali czy ktos mi pomagal, zlecił, zmuszal, zeby odciagnac uwage od siebie podalem jakies dwa wymyslone nazwiska ogolnie nasciemnialem ze strachu, potem sie pomotałem w tych klamstwach, przykutego w kajdanach zaczepili mnie o wieszak na ciuchy, dostalem kilkanascie razy z liscia w twarz, z piesci w zeby wybili mi jednego zeba, dostalem dwa razy z kopa w jaja, palą po udach, po stopach, rzucili na podloge i kopali :( na koniec jak 10 razy powiedzialem prawde po 4 godzinach wsadzili mi te papiery w usta, wpychali i kazali żrec bo zmarnowalh tyle papieru :(

Gość gość
Ale wy serio mieliście te maryche. czy ktoś wam podrzucił?bo ja mam bo ja np.kumpla w antynarkotykowej i słyszałam że podrzucił osobie na której mi zależy. tylko dlatego że był o mnie zazdrosny..do dziś nie wiem czy to prawda.?

Gość gość
masakra p********y!.s

Gość HWDP cwelom
Policja to świnie tyle wam powiem

Gość gość
dokładnie ! odbija im!.s

Gość gość
nie my świadomie tą maryche kupowaliśmy

Gość gość
nie wiem mi jak by zęba wybili to bym napewno to gdzieś zgłosił do prokuratury albo coś w tym stylu zrobił bym obdukcje ogólnie to CHWDP JP 100%

Gość gość
wspolczuje, moj ex chlopak byl podejrzany w pewnej sprawie, nic nie wiedział ale policja twierdzila ze wie tylko klamie, wrocil pobity glownie na ciele, straszne siniaki na nogach, wręcz krwiaki, na nadgarstkach od kajdanek zakrwawiona skora, zdarty naskorek, na twarzy otarcia :O i podobno to jest norma, biją mniej lub bardziej ale biją, gdzie my zyjemy? Podobno w Polsce, w UE, w XXI wieku a nie w afryce

Gość gość
państwo w państwie, taka prawda, urzędy, komornicy, sądy policja robią co chcą

Gość gość
a kosmici tam byli

Gość gość
moj znajomy ,tzn taki emeryt glina..złamał żonie rękę bo go zgłosiła do AA.masakra.s

Gość gość
a mój szwagier pobił policjanta uciekał motorem przed polcja bo był pijany uciekl w pole tym motorem i sie w*********.ł podbiegł policjant i szwagier d.o.*******.ł policjantowi ale na koniec szwagier sie poddał zakuł go w kajdany zabrali mu prawko na 4 lata i płacił grzywne

W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.

Gość gość
Niestety, ale często tak to właśnie wygląda, u mnie było podobnie, dostałem po głowie i jeszcze mi podrzucili pakiet tak żebym się nie wylizał. Znajomy powiedział mi o programie stowarzyszenia www.uczciweprawo.pl gdzie walczą właśnie z takimi nieuczciwymi zwyrolami. Czekamy na efekty, ale jestem dobrej myśli!

Gość gośćSYLWIA
do sądu z nimi!