Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaskajakdecha

czym może podniecać kobieta bez piersi?

Polecane posty

Gość płaskajakdecha

Tak się zastanawiam czym ma taka kobieta podniecić mężczyznę? Piersi to najważniejszy atut u dziewczyny, 99,9% mężczyzn uwielbia jak są większe. Kochają patrzeć na rowek między piersiami, uwielbiają je dotykac, macać, obejmować. Juz nie mówiąc o seksie na hipszpana która dla nich jest niesamowicie seksowną pozycją. I co ma zrobić taka istota jak która ma piersi w rozmiarze A? Nie mam pojęcia czym mogę podniecić mojego faceta. Widzę że jedyna część ciała która na niego działa to właśnie piersi.

Gość gość
Lubia jeszcze tylki. Najlepiej kragle i wypukle

Gość płaskajakdeska
tylko że mój tyłków nie lubi, mimo że mam ładny to nawet nigdy nie powiedział słowa na jego temat.

Gość gość
większość nawet woli tyłki...a seks na hiszpana nie jest seksowną pozycją. Podniecającą...ale na bank nie sekswoną

Gość płaskajakdeska
ok jest podniecającą. Moj były uwielbiał mój tyłek, wiele razy powtarzał że jest najlepszy i wiedziałam że go faktycznie kręci. Obecny facet nie mówi nic, wiem że cycki to jedyny element ciała kobiety który go kręci. Jego dwie byłe dziewczyny miały bardzo duże piersi.

Gość gość
wyobraźnią?

Gość płaskajakdeska
taaa wyobraźnią, na pewno. To się sprawdza tylko w filmach.

Gość gość
Są mężczyźni, którzy mają swoje fetysze. Mnie kręcą kobiety o szczupłych nogach w szpilkach, legginsach, ale muszą mieć talię. Nie muszą mieć piersi :D

Gość gość
Ja np przyciagam tyłkofilów i nogofilów. No biust mam raczej bardzo nijaki i malozauwazalny :p ogolnie nigdy nie mialam problemu z podnieceniem faceta bo zazwyczaj od samego calowania przytulania stoi wiec w czym rzecz? ^^

Gość gość
jedni wolą tyłki, inni cycki, a jeszcze inni lecą na długie nogi. Po prostu powinnaś być z facetem który ma fetysz na twoje atuty.

Gość gość
kobieta bez piersi to kobieta po mastektomii, nie bluźnij

Gość płaskajakdeska
No właśnie powinnam z takim być i dobrze bym się wtedy czuła. Mój lubi duże cycki i mi z tym cholernie źle. Niby go podniecam od samego calowania też jest podniecony ale kobieta po prostu czuje że nie odpowiada facetowi w 100% i nie jest w jego typie. Jestem wysoka, mam szczupłe nogi, wąską talię, fajny tyłek ale cycki małe :o sama czułabym się bardziej kobieco gdyby miała czym oddychać, gdyby mój dekold prezentował się seksownie i gdyby facet miał mnie za co złapać bo z tymi dwoma wypierdkami mamuta nie ma co zrobić :o

Gość gość
Jestem wysoka, mam szczupłe nogi, wąską talię, fajny tyłek ale cycki małe x Miodzio ;) i piszę się dekolT ;)

Gość cyckoluub
też nie wiem?

Gość gość
przecież piersi to tylko jakaś częśc Ciebie,a nie cała Ty. Zresztą nie tylko samo ciało podnieca,bo jakos jakby było martwe by nie podniecało. Ty go podniecasz,bo Cie kocha,mozesz podniecac tez slowami,gestami,spojrzeniem. Poza tym całokształt liczy sie najbardziej. Jakoś teraz jest z Tobą a ze swoimi byłymi zerwał chociaż miały wieksze cycki. Nie przejmuj sie tak :)

Gość gość
W cyckach można się zakochać.. wiem, bo przeżyłem.

Gość gość
piersi sa pospolite,teraz licza sie dobre pupy :) ale sa faceci mama typy co szuukajai tylko dzyi piersiami,dla nich najwwaniejsze sa piersi szukaja tylko bab duzymi piersiami