Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczne prawiczki,dziewice, co sądzicie o tych ludziach

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie osobiscie takie osoby bo opiniami,domyslami nie chce mi sie wymieniac;) Interesuje mnie jacy sa tacy ludzie, znam kilka przypadkow jak i pewnie kazdy z Was. Dzisiaj po dlugiej przerwie spotkalam mojego dawnego znajomego ze szkoly. Facet 25 lat, nadal mieszka z rodzicami,zadnej pracy,znajomych,wlasny ojciec sie z niego nabija. Nic się nie zmienił,nadal jest dziwny,jego jedynym towarzyszem jest niesmiertelny pies.Smieszny ubiór,madrosci w rozmowie z nim ciezko sie dopatrzec. Wiec moje pytanie brzmi jacy sa naprawde tacy ludzie? Moze macie kogos takiego w rodzin ie?

Gość gość
Moja koleżanka, niezbyt urodziwa, brak pracy, introwertyczka, nigdy sama nie zacznie rozmowy. Otwiera sie tylko przez sms. Mówi ze interesują ja pewni siebie mezczyzni, ale nie hamscy. Pisze mi ciągle ze teraz sa beznadziejne czasy, bo kobiety muszą sie starać o facetow a jakby żyla w XIX wieku to na pewno miałaby swojego księcia. Sfrustrowana dziewica

Gość gość
Up

Gość gość
Skąd wiesz że jego ojciec się z niego naśmiewa

Gość gość
Nie da się odpowiedzieć na takie pytanie bo ludzie mogą być różni. Biedni, bogaci, z pracą, bez pracy, mieszkający sami albo z rodzicami itp. Niektórzy są aseksualni więc seksu nie uprawiają a co orientacja ma wspólnego z mieszkaniem czy pracą? Bycie prawiczkiem czy dziewicą to tylko brak doświadczenia w seksie nic więcej.

Gość gość
Up