Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjak

mleko w kartonie dla dziecka 10 miesięcznego

Polecane posty

Gość gośćjak

co o tym sądzicie??? jakie mleko podajecie???

Gość gość
Mleko krowie jest dla cieląt... nie karm wlasnego dziecka takim gooownem! I to jeszcze uht!

Gość gość
Krowiego w czystej postaci nie daje jeszcze a córka ma 14 Mc. Daje jogurty i przetwory ale gol nie mleka uht nie polecają teraz podawać tak małym dzieciom. Sami byliśmy w większości na takim wychowywania i żyjemy ale teraz jakoś powiedziała lekarzowi ze dajesz krowie w 10 Mc to pewnie wykład by był.

Gość gość
Mój syn do 2 lat pil modyfikowane, potem ryzowe, migdałowe.. Jadł przetwory mleczne typu kefir czy maslanka , twarogi. Obecnie nie pije mleka, jedynie na sniadanie je płatki z mlekiem, z butelki, nawet nie gotowanym.

Gość gość
Moj syn wlasnie od 10 mca pil zwykle mleko(nie uht!) teraz ma 21 mcy i pije tylko kakao przy kolacji i rano platki na mleku. Zaczelam od przegotowywania mleka i podawalam z kaszka ryzowa lub kleikiem, czasem kasza manna

Gość gośću
Ja konsultowalam zmiane mleka z pediatra nie bylo przeciwwskazan bo nie jest alergikiem i zreszta uslyszalam ze niektore dzieci sa wczesniej gotowe na zwykle mleko i "dorosle" jedzenie i ze moj synek nalezy do tej grupy dzieci

Gość gość
A ja od 6 mc zycia robie kaszko grysiki na mleku z kartona 3,5 a wieczorem modyfikowane.