Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzadluzona

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gośćzadluzona

Potrzebuje pomocy finansowej, wpadlam w dlugi, lacznie 2 tysiace chcialabym je splacic, gdzie moge znalesc jakas strone badz osoby ktore mi pomoga, nie wiem co moge zaoferowac w zamian jesli osoby te mieszkaja daleko, chetnie odpracowalabym, pomozcie, podpowiedzcie co zrobic?

Gość gość
up

Gość gość
rozumiem, że nie pracujesz i nie możesz wziąć kredytu? Poszukaj na gumtree pracy. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale może coś znajdziesz.

Gość gośćzadluzona
prace mam ale na tyle slabo platna ze nie wystacza na oplacenie dlugow,co robic?

Gość gość
Nie sadze, ze na kafe sa krezusy, ktore ci pomoga finansowo. Sama mam dlugi i powiem ci tak szczerze, ze im szybciej splacisz tym lepiej. Nawet jakbys miala poszukac sobie dodatkowej pracy. Rozloz sobie na raty i w zadnym wypadku nie bierz kolejnych kredytow jeszcze z jakiegos nieznanego zrodla, bo odsetki ciebie zniszcza. Powodzenia, 2 tys. to jeszcze nie tak duzo.

Gość gość
zobaczylam twoj post, szukam ludzi ktoryz wpadli w petle dlugow jak ja i podobni do mnie. Mnie pomogl Pan Tadeusz czlowiek, ktory mnie ocalil od smierci, bo niejednokrtonie pzrez dlugi myslalam tylko o tym. Spotaklam jeszcze kilka ludzi z takimi dlugami i postanowilismy poszukac innych i stworzyc stowarzyszenie ludzi zadluzonych, utworzyc je, byc czynnymi czlonkami, pomagac sobie. Pan atdeusz pomogl mi zablokowac kilku komornikow, wygrwac z windykacja. Opisz swoja sytaucje; marget22@wp.pl I nie poddawaj sie. Uwierz mi ze tylko dobrzy ludzie spotkani na drodze moga nam pomoc. Jest nas ogrom, ale wiekszosc z nas placze po cihu, jest w depresji. Nie potrafi wyjsc.Napisz; marget22@wp.pl I nie wierz w to ze wszyscy chca za wszytsko pieniadze.Sa jeszcze dobrzy ludzi, jest ich malo ale sa. Warto pomgac, bo dobro zawsze wraca. Napisz do mnie. Damy rade.

Gość gość
Niedajcie sie wydymać. To kolejny cfaniak. Wydyma was w'swej dobroci tak ze srać bedziecie kwasnym mlekiem.:-)

Gość gość
jaki cwaniak, czlowieku nic nie wiesz, a juz oskarzasz ludzi. na swojej drodze spotkalam tysiace cwaniakow, nie wierzylam ze ktos sie znajdzie kto mi pomoze, ale cuda sie zdarzaja. wiec licz sie ze slowami. i nie odbieraj nadziei ludziom. nadzieja umiera ostatnia.

Gość ffafi
Po pierwsze przybliż nam sytuację. Z czego wynika te zadłużenie? Jest t kredyt? Chwilówka?

Gość kamilou
Są firmy oddłużające, które za opłatą (oczywiście nie jakąś kosmiczną, by nie popaść w kolejne długi) pomagają wyjść z należności i negocjują z wierzycielami formy spłat itp. Poszukaj na necie.

Gość gość
Kobiety powinny dac ogloszenia w internecie najlepiej w innym miescie swiadczyc uslugi seskualne. To naprawde oplacalne i szybko mozna wyjsc na prosta. Zaczac od aut a potem mozna wynajac mieszkanie i ochroniarza iprzyjmowac klientow w domu. pozdrawiam

Gość ffafi
Wszędzie musisz pisać o tym puszczaniu się... Polecam usługi oddłużające. Tylko musisz opisać co to za dług? Jakie masz raty?