Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO jest nie tak z POLKAMI ?

Polecane posty

Gość gość

O kilku tygodni przymierzałem się do napisania tego wątku - otóż 2 lata temu byłem na pół roku na stypendium naukowym w Pradze. Przed wyjazdem miałem tylko jedną dziewczynę, z którą nie mogę powiedzieć iż współżyłem w sposób regularny. Miałem często problemy z poznawaniem kobiet. W Czechach spotkał mnie kompletnie inny świat. Szokiem było dla mnie, że dziewczyna po kilku zamienionych zdaniach sama zaproponował mi randkę. Czeszki nie moją problemu aby na pierwszym spotkaniu zgodzić się na seks. Wyszalałem się tak jak nigdy wcześniej. Wszedłem w poważniejszy ,,układ'' z jedną z nich jednak przyszedł czas powrotu do kraju i tu kompletny szok nie mogę się do dzisiaj pozbierać. O tego czasu jestem sam. Zacząłem korzystać z usług prostytutek, gdyż nie widzę za bardzo teraz innej drogi. Co o tym panie sądzicie? Czym jest to spowodowane? Czechy sa co prawda całkowicie zateizowane, ale czy to jedyny powód? Ktoś może powiedzieć , że one się nie szanują, ale ja mam właśnie szacunek do takich kobiet i darzyłem je szczerą sympatią. Czy to to tylko kwestia wychowania ateistycznego? Dlaczego polki są tak niedostępne? trzeba o nie walczyć , zdobywać je, co możecie mi poradzić?

Gość gość
Polki tutaj w Polsce we większości przypadków są ciągle o coś "fochnięte" i obrażone. (oczywiście nie wszystkie, ale wystarczy rozejrzeć się na ulicy z jakimi minami chodzą ludzie, w Czechach też jest wiele pięknych kobiet ale co druga uśmiechnięta wesoła itp, u nas tak nie ma). Bywałem w kilku miejscach w Europie i np Czechy to jest inny naród, kobiety są bardziej wyluzowane, cieszą się z życia, idziesz do baru i bez problemów na luzie z kimś porozmawiasz, nawet przy kasie w zwykłym markecie, kobieta sama często do Ciebie zagada, a w Polsce jakbyś prowadził taką konwersacje jak tam zaraz ktoś uznałby że masz nie tak z głową Polacy to ogólnie czy to kobiety czy faceci to naród wiecznie nie zadowolony ale cóż taka mentalność.

Gość gość
ważne że rząd dyma cię regularnie w d...e biedaku

Gość gość
Moi znajomi : hiszpanie wlosi,murzyni najbardziej lubia na wekend wpasc do Czech "Raj boskie Czeszki". Ktorym prawie kazdy facet sie podoba nie wymagaja one wiele. szczegolnie egotyczni panowie sa pozadani, wiele ich opowiadan potwierdza teorie przezycia autora,

Gość gość
Wole fochnieta i niedostępna niż puszczalską szmatę 🖐️

Gość gość
POLKI sa sztywne , w ogole nie sa szalone (: albo wiesniaczki wsiury :(

Gość gość
POLACY to W ogole narod WIECZNIE NARZEKAJACY...sztywniacy ,albo buraki wsiory :(

Gość gość
Polki dla obcokrajowcow tym bardziej murzynow,arabow sa egzotyczne ,tak jak oni dla polek a to bardzo pociaga,podnieca.

Polki też się puszczają, ale jak są za granicą :) Nie wszystkie oczywiście, ale to się zdarza. Są zakompleksione, a podobają się obcokrajowcom ze względu na urodę i łatwo je zauroczyć masą komplementów i niby-uwielbieniem - może Wy faceci na co dzień tego może nie widzicie, ale jakbyście zobaczyli ulice niektórych państw europejskich to można porównać łatwo: u nas większość dziewczyn jest minimum przeciętnej urody, rzadko która brzydka, a w innych państwach np na zachodzie niekoniecznie. Zależy też gdzie w sumie.

Gość gość
też to zauważyłem. Za granicą ludzie jakoś radośniejsi są, w Polsce na ulicach same smutne, posępne oblicza. Jak zagadać do kogoś kto wali przed siebie, słuchawki telefonu w uszach, wzrok wbity w ziemię a usta wygięte w niezadowolony pałąk?

Gość gość
Panowie nie obrażajcie Polek bo sami nie jesteście lepszy. Miałam bardzo podobne do twoich autorze problemy. Polaka trzeba wyczuć, żeby cię nie wziął za księżniczkę albo za k*rwę. 10 lat spędziłam za granicą we Włoszech. Mężczyźni tak jak Twoje Czeszki - inny świat. Byłam w dwóch poważnych związkach i kilku luźniejszych. Gdyby nie tamte doświadczenia, po powrocie do kraju wypadałoby mi się schować w mysia dziurę. Wy Polacy wymagacie od kobiet bóg wie czego, a to za niska, a to za wysoka, za gruba, za chuda, blondynka - blee bo nienaturalna, brunetka - blee bo solarka, za madra, za glupia etc., zyc sie odechciewa... Ale za jasna cholere nie wpadlabym na pomysl drogi Autorze, zeby szukac spelnienia w ramionach meskiej prostytutki. Nie poddaje sie i ciagle szukam bo wierzyc mi sie nie chce,ze w tym kraju nie ma normalnych facetow. Tak wiec nie pierdziel, ze to wina Polek. Moze to Ty masz jakas blokade i sie Polek boisz.

Super temat, ja już nie szukak pobratynic - bez sensu. Fochy - to mało powiedziane. 90% tych co spotkałem to agresywni ludzie nastawieni na rządzę odwetu, pieniędzy. Jeszcze gdzieś na wsi można spotkac fajne kobiety. Jak ktoś chce moze jechać na jakiś koncert albo dyskotekę na wsi. Może znajdzie się jakaś fajna dziewczyna. Ale ja już nie szukam w PL. Mam 40 lat. Byłem na Ukrainie i dostałem szoku. Może nie wszystkie pięknie ubrane ale po prostu piękne. Szczerze mówiąc nie mogłem się zdecydować z którą się umówić na randkę. A na dyskotece same podchodziły - i od razu leciał tekst - hej szukam do stałego związku albo - szukam tylko do sexu. Super. raj dla facetów!!! No polki takie ładne nie są jak Ukrainki więc polecam. Można wjechać bez vizy i zwiedzić ciekawy świat za 800PLN 1500PLN. W dodatku na prawdę można poznać tam żonę. I jak ktoś lubi piękne. jędrne ciała to polecam. Spojrzalem w statystykę i np: w kuj-pom na 1 kobietę przypada 2 facetów. Masz odpowiedź. Polecam również Białoruś (VIZA) i Słowację. Polki zostaw bo się nabiegasz z jęzorem, zostaniesz bez kasy i jeszcze Cię obmówi albo jakiś innych problemów narobi. Po prostu są to osoby konfliktowe więc nie szukaj - bo prędzej osiwiejesz. Pozdrawiam wszystkich samotnych facetów. Wiem co mówię - świata zwiedziłem za śmieszne pieniądze.

Gość gość
Nazir28 -BO TY szukasz ,glupiejjj naiwnejj ,zeby poleciala na dziada,cwaniaka,manipulatora . ...to polki nie dajja sie takim nabrac to cie boli :)

Gość gość
Hahahhahahah Ukraina.... Nie no, powodzenia zycze naiwniaku. To wszystko desperatki, Ukrainki zrobia WSZYTKO zeby sie ze swojego kraju wydostac, nie zaczailes jeszcze - twoj blad. Owszem, moze i ladniejsze od Polek, ale i latwiejsze. Tam sie pi..prza jak kroliki, wiec i syfa mega latwo zlapac. W kazdym badz razie jedz na Ukraine, jednego durnia w Polsce mniej...

Gość gość
NAZIR28 przeciez one nie leca na Ciebie,tylko na twoja kase :) obudz sie.

Gość gość
Nazir28 ciapaku biedaku przyznaj się ile kóz wydymałeś?

Gość gość
ostatnio ogladalem dokument .dziewczyzna ladna Ukrainka ,a miala aids... nigdy bysci po niej nie poznali ze nosi AIDS od paru lat :(

Gość gość
BRZYDKI ,ale ma kase ;)

Gość gość
gość dziś też to zauważyłem. Za granicą ludzie jakoś radośniejsi są, w Polsce na ulicach same smutne, posępne oblicza. Jak zagadać do kogoś kto wali przed siebie, słuchawki telefonu w uszach, wzrok wbity w ziemię a usta wygięte w niezadowolony pałąk? x Mnie ludzie ciągle zaczepiają i pytają o drogę, chyba nie jest tak źle:).

Gość gość
"Hahahhahahah Ukraina.... Nie no, powodzenia zycze naiwniaku. To wszystko desperatki, Ukrainki zrobia WSZYTKO zeby sie ze swojego kraju wydostac, nie zaczailes jeszcze - twoj blad" no patrz, same do dzisiaj nie skumałyście że Ahmedy dymają was z tego samego powodu :)) a innych pouczacie :P

Taka co ocenia - nosa nigdzie nie wychyliła. Nie byłaś - nie mieszkałaś - nie krytukuj. Tylko jedna z drugą potrafi klnąć jak szewc i to wszystko. Jest różnie ale znam wielu kumpli co się ożeniło, te ze wchodu UA sa bardzo rodzinne i sobie chwalą. Ja tam mam duzo znajomych i bardzo sobie chwalę te więzi. Ja nie szukam prostytutek ale jak ktoś chce to i taką moment znajdzie.Nie będę się płaszczył przed fochami polek, coś gada bez sensu, wie nie wie a idź...Dziadkiem ? Ha,ha. Chciałabyś miec takie dziadka. Na kasę poleciały. Może niektóre i tak. Ale ja miałem 800PLN po odliczeniu za wyżywienie bo spałem u znajomych i tak mnie ugościli - choć - nie wiele mieli - że byłem w szoku!! Co raz więcej facetów tam jeździ szukać żony bo tutaj nie ma kobiet można tak powiedzieć więc faceci zostawcie te polki i na podbój świata. W Wy moje drogie Panie macie swoich Hiszpanów i innych. Najlepiej jak my będzimy sobie żyć sami a Wy Panie zyjcie sobie same. Idź zobacz do sądu na wokande to zobaczysz rzeczywistość rozwodową. Pfii.

Gość gość
AHMEDY za kase bzykaa polki ?? heheheh Polki dla obcokrajowcow tym bardziej arabow sa egzotyczne ,tak jak oni dla polek a to bardzo pociaga,podnieca.

Gość gość
Zaden Ahmed mnie jeszcze nie dymal, nie podniecaj sie, a Ukrainki to latwe desperatki i zdania nie zmienie. Mieszkam niedaleko granicy, bylam u nich mnostwo razy i mowie co widze. Zreszta Ukraincy nie sa lepsi haha.

Gość gość
więc faceci zostawcie te polki i na podbój świata xxxxxx ROTFL :D

Gość gość
Turbaniarze na początku są mili szarmanccy dopiero po czasie wychodzi z nich ten cały muzułmański syf, stają się agresywni i traktują kobietę jak szmatę.

Gość gość
Nigdy NIGDY nie lituj się nad facetem. Facet nie ma uczuć, oni tylko udają, że są wrażliwi. Nie przepraszaj, nie tłumacz się. Nie miej wyrzutów i nie staraj się być delikatną, bo oberwiesz w najlepszym razie wulgarnym słowotokiem, aż ci kapcie spadną. Z facetem nie ma się co patyczkowac, żadnym, chorym szpetnym czy głupim, a im bardziej "problematyczny" np brzydki z kompleksami, tym bardziej chamsko i agresywnie potrafi reagować na odrzucenie , więc spław go konkretnie i dobitnie. Ja tak kiedyś się cackałam i faceci manipulowali mną aż miło, a ja durna jeszcze się za to obwiniałam, ale się skończyło i przejrzałam na oczy.

Dobrze ale to może zapraszamy Panią na inny temat bo tutaj rozmawiamy o pięknych kobietach, ładnych uśmiechnietych - tylko to nie o są baby z PL.

Gość gość
do gosc z 23:36 - swieta racja!!!

Gość gość
PANOWIE tak juz na was czekaja sikaja za wami ahhh CUDOWNI BOSCY POLACY ....., sikaja chyba ze smiechu ;)

Gość gość
delikatne to były nasze matki. wy koło delikatności i kobiecości nawet nie stałyście, jak to rozdawali to staliście w kolejce po chamstwo wyrachowanie i zadzieranie nosa