Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO jest nie tak z POLKAMI ?

Polecane posty

Gość gość
"Uwodziciel, który wszedł w stały związek, potrafi mamić kobietę latami. Ma w domu służącą, terapeutkę, kochankę – i z tym mu wygodnie. Coraz mniej się angażuje, coraz częściej wyjeżdża i jest zajęty wyłącznie własnymi sprawami. Swojej wolności broni jak fortecy – nosi zawsze przy sobie telefon komórkowy, w komputerze wprowadza hasło, żeby partnerka nie mogła wejść do jego skrzynki mailowej. A korzystając z tych narzędzi uwodzi kolejne kobiety. Gdy zostaje zdemaskowany, reaguje agresją i zarzutami naruszenia prywatności, wpędzając swoją partnerkę w poczucie winy. Ona przyznaje mu rację, bo nie potrafi już odejść. Uzależniła się od niego, kocha go, mimo wszystko. Woli cierpieć, będąc z nim niż decydować się na przeżycie koszmarnego bólu rozstania. " NAZIR28 boli ci ze zadna polka nie dala sie nabbrac na takiego cwaniacka dziada jak Ty ;) roszyfrowaly Cie

Rzeczywiście wychodzi szydło z worka jakie jesteście do niczego. No i jeszcze te oceny. Nie znasz mnie, jestem wrażliwym i inteligentnym facetem i chce rozmawiać z równą sobie kobietą takie jak są właśnie u Naszych sąsiadów do tego o wiele ładniejsze a wy jesteście takie sobie bo wiecznie się złościcie o materialne rzeczy, sklep dla Was to mekka dlatego od złości się brzydnie. Nie potrfaficie drogie Panie cieszyć się małymi rzeczami i życiem. W Ua i w innych krajach są bardziej normalne kobiety. Ja nawet wcale nie spojrzę na polki i się nie starałem ani nie manipulowałem bo widzę lepszy (nie bez wad) świat i prostych ludzi którzy wyznają proste zasady. A prostytucja jest wszędzie tak nawiasem mówiąc.

Gość gość
tak takis ty cuudowny..

Gość gość
No to jedz facet na Ukraine i skoncz z tym belkotem jakie Ukrainki piekne. Nie chcesz to nie patrz na Polki, nie rozmawiaj z nami, nie oddychaj wspolnym powietrzem, szerokiej drogi . Nie wiem co Ci Polka zrobila, ze tak skowyczesz ale na pewno bolalo, wiec wspolczuje.

Gość gość
Nazir, ale nie rozumiem twojego problemu- tu ci się nie podoba to jedź tam gdzie lepiej. Znajdziesz piękną miła kobietę, ożenisz się i będziecie szczęśliwi. A ty nie wiem czemu chcesz tu siedzieć wśród okropnych Polek. Mnie nie interesują ciapaci więc o nich nie myślę, nie zastanawiam się, nie analizuję i nie oceniam ich nawet jako potencjalnych kandydatów, czy do łóżka , czy do związku, a ty jakieś analizy prowadzisz zamiast się zająć szukaniem fajnej i chętnej Ukrainki.

Gość gość
Nazir28 pokaż nam swój krzywy ryjek buraczany, pośmiejemy się

Gość gość
z matki POLKI wyszedles na swiat ,a tak bluzznisz o polakch ,wsytydz sie !

Ja odpowiadam na temat postu ale na takim poziomie nie możma rozmaiwać. Teraz już wiecie, że nie gadam z Wami. Nie ta liga!! Nie dostałem żadnego kopa bo od razu pojechałem do Charkowa. Nie mszczę się. Zamieszczam suche fakty a Wy biedactwa, drogie Panie. są przecież Niemcy, Oni Was lubieją. Tylko jeden mały szkopuł. Rzadko który Niemiec weźmie za Polkę żonę. Raz, że właśnie mają takie opinie jak Wy o Ukrainkach a dwa. Dal nich to byłby mezalians i wstyd. Ty tylko opinie Niemców nie moja. Ukrainki sa śliczne zmysłowe i dają wiele szczęścia facetowi. A facet nie musi zaraz tyrać. Moją wartości (rodzina) które to Was nie dotyczą i o to tu chodzi. W dodatku dochodzi często do odebrania ojcom dziecka i dążenia do rozwodu bogu ducha winnych facetów. Nie macie pojęcia o rodzinie tak Wam się poprzestawiało w główkach. Nie wspomnę o szacunku do faceta i vice versa. Ha, ha. Z faktami nie wygrasz.

Gość Nazar28
tak wszystkie ukrainki sa sliczne zmyslowe,a polki brzydacta sa

Gość gość
dla Niemca to wstyd wziasc polke ? pierwszy raz slysze..

Gość gość
Nazir, a dlaczego tobie się wydaje, że może mnie w ogóle ruszać to, że jakiś niemiec mnie nie chce. Przyszło ci do głowy, że mogę nie być zainteresowana, tak samo jak mogę nie być zainteresowana tym żeby jakiś ciapaty odbierał mnie jako miła seksowną itp. Może uważam , ze dla takich jak ty nie warto się starać, a egzotyka nie kręci mnie tak bardzo żeby jej próbować. Może jesteś za kiepski

Gość gość
te jego schizofreniczne teorie :O

Gość gość
Przyganial kociol garnkowi a sam smoli - oceniasz nas wszystkie po kilku paniach z ktorymi miales watpliwa przyjemnosc. Nic z Twoich zarzutow mnie nie dotyczy ale co tam, wszystkie Polki to glupie, leniwe, klotliwe pasztety. W nosie mam Twoje rady gdzie mam jechac za facetem. Jestem Polka i chce Polaka a nie cudzoziemca . Zobaczysz za kilka lat jak Cie ta Ukrainka urzadzi, wspomnisz moje slowa. Zostaniesz golutenki a ona pomknie radosnie w swiat z polskim obywatelstwem i Twoja kasa. Zostana Ci tylko marzenia o idealnej zonie i matce Twych dzieci, ktora nic od Ciebie nie chciala, dajac w zamian wszystko za free, z wdziecznosci dajc Ci sie pukac kiedy tylko zechcesz. Boszzz co za swiat, gdzie normalni faceci. Jak nie staniesz tak zle... Ja bym chciala zwklego, szarego miska ktory by mnie po prostu kochal, szanowal i nie spiep..rzal na mysl o zalozeniu rodziny...

Na raz jak nikt nie widzi to nie. On się w towarzystwie rodziny z polką nie pokaże - bo to byłby mezalians. Jak prywatnie nie rozmawiałaś z żadnym niemcem to nie wiem. Tak Wam trzeba dużo tłumaczyć. Na prawdę rzeczywiście. Niech wszystkie polki wyjadą a my zaprosimy Ukrainki i będzie o wiele lepiej. Będzie wielu uszczęśliwionych facetów którym nie będzie się odbierać dzieci, szantażować alimentami więc lepiej będą rządzić NAszym krajem. JA już nie muszę szukać bo ja właśnie MAm przy sobie żonę Ukrainkę i razem się śmiejemy z Waszego prosze PAń poziomu. I Wszystkie baby polki zazdroszczą mojej żonie i mi zazdroszczą. To już wiecie o co chodzi ? pewnie nie. W sklepie albo Rosmanie to się na pewno dowiecie. Hi,hi

Gość gość
JA już nie muszę szukać bo ja właśnie MAm przy sobie żonę Ukrainkę i razem się śmiejemy z Waszego prosze PAń poziomu. I Wszystkie baby polki zazdroszczą mojej żonie i mi zazdroszczą. statystycznie nie jest możliwe żeby wszyscy coś odczuwali, albo robili tak samo. A poza tym skoro jesteś tak szczęśliwy to skąd ten ból d..... , że inne kobiety są takie owakie. Co to ciebie interesuje już w tej chwili? Na Ukrainie wojna, nie dziwię się , że dziewczyna chciała się wyrwać

Gość gość
NIAR28 wlasnie wystawiles sobie swiadectwo "nie ta liga" uwazasz sie za lepszego ?...

JAk tylko poleciłem gościowi aby znalazł sobie cudzoziemkę. Nie ucieknie bo dobrze się zabezpieczyłem, znam jej matkę, ojca i braci. Nie m opcji. Przedysktuwałem ten temat i kazdy inny wiele razu zanim zaczęliśmy procedurę prawną ściągnięcia jej do Polski. Zresztą jak się sytuacja polepszy na UA wracamy tam jak najszybciej. JA tam pracę znajdę bez problemu. W dodatku wszystkie polki nie dadzą jej żyć za to jak ładnie wygląda i jaka jest. Aa uważać trzeba wszędzie. Po prostu tam facet nie musi sie latami zastanawiać i kombinować jak zdbobyć ukochaną kobietę tylko jak utrzymać ten związek ale rzeczywiście inna mentalność.

Gość gość
W dodatku wszystkie polki nie dadzą jej żyć za to jak ładnie wygląda i jaka jest. Jako rodowita Polka z dziada pradziada niniejszym oświadczam, że mam totalnie wywalone jak twoja Ukrainka wygląda. Naprawdę. Nie jestem lesbą żeby się kobietom przyglądać.

Gość gość
NAZIR ale Ty bzdury opowidasz,bylem na Ukrainie i nie jest to prawda ,ze prawie kazda tam dzielcha ladna jest ..

Gość gość
Wszedzie sa ladne,brzydki,piekne dziewczyny,a poza tym uroda szybko mija :)

Gość gość
Ja by zrekompensowac braki swojej urody musze miec kobiete bardo ladna

Gość gość
marna ta twoja prowokacja autorze

Gość gość gość
Ja miałem sporo pań w życiu, zarówno w związkach, jak i na noc, jak i spotkania bez zobowiązań. Z każdą Polką było coś powaznie nie tak. To mogłoby być śmieszne gdyby nie fakt że było ich trochę, a były to dziewczyny z bardzo różnych warstw społecznych - studentki, proste dziołchy ze wsi, dziewczyny z korporacji, biurowe kury, freelancerki, artystyki itd. Zawsze to samo- fochy, problemy, każda jest księżniczką za którą wiecznie trzeba ganiać i o którą trzeba "walczyć" - cokolwiek to znaczy (nawet jeśli mieszka z rodzicami w wieku 26 lat i pracuje w McDonaldzie, do tego nie umie języków i na niczym się nie zna). Za granicą dziewczyny są dużo bardziej miłe, otwarte, wszystko odbywa się często na jasnych zasadach, tak to tak, nie to nie, spotykamy sie albo nie spotykamy się, proste. Jeśli macie wątpliwości co do urody Ukrainek, to wejdźcie sobie na portal vk.com - ukraiński/rosyjski odpowiednik facebooka. Praktycznie każda dziewczyna wygląda jak modelka. Dbają o siebie na potęgę. Zresztą co ja będę mówił, sprawdźcie sobie same. Poza tym polki wcale nie są wcale AŻ takie ładne. Są po prostu OK. Jest w Europie od groma ładniejszych i DUŻO sympatyczniejszych nacji. Zresztą waszymi reakcjami i obrażaniem chłopaków same sobie wystawiacie ocenę.