Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karakataka

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość Karakataka

Witam. Kochalam sie z facetem w 4dc i 12dc. Ten drugi stosunek mialam przerywany. W 14 dc bolal mnie brzuch okropnie przez chwile. Dzis mam 18 dc i zauwazylam teraz w pracy czerwona plamke na majtkach. Wiem ze na test za wczesnie ale moge miec nadzieje??

Gość gość
zaloz jeszcze 10 razy ten sam temat

Gość gość
ludzie uprawiaja seks w dni plodne, do konca, bez stosunku przerywanego i nie zachodza w ciaze wiec nie, nie mozesz miec nadzieji. nie zlapiesz chlopaka na dziecko :P bo raczej gdyby chcial dziecka to nie uprawialisbyscie seksu przerywanego prawda? :)

Gość Karakataka
Nie chxe zlapac na dziecko!!

Gość gość
to czemu uprawiasz stosunek przerywany a nie z wytryskiem do srodka? :D

Gość Karakataka
Moja sprawa. To byl blad ze znow tu weszlam. Potraficie tylko jechac po ludziach.

Gość gość
gdybys zadala normalne pytanie dostalabys normalna odpowiedz :D co ci mamy odpowiedziec? ok, odpowiadam... na pewno te dwa dni seksu wystarczyly i jestes w ciazy, gratuluje!! :D

Gość Karakataka
Ja sie nie pytam czy jestem tylko czy jest prawdoppdobienstwo. A to ze wyskoczyly 3 moje tematy to sorry Jest to wina telefonu. Ja poprostu sie pytam. Gdyz nigdy takiego czegos u siebie nie zaobserwowalam jeszcze. Wiem ze kazdy cykl jest inny ite de i te pe. Sorry za zajnowanie czasu i forum.