Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex79d

Co mam robić, kocham kobietę obie jestesmy hetero

Polecane posty

Gość Alex79d

Zacznę po kolei, od pewnego czasu pracuje w Anglii w organizacji pomagającej kobietom, zawsz byłam hetero, nigdy nie czulam pociągu do kobiet, aż do teraz gdy poznałam ja, właściwe czuje pociag tylko do niej, ja mam 36 lat ona 50, ale wyglada duzo młodziej, zaczęło sie niewinnie, właściwe nie wiem jak, ale z dnia na dzień staje mi sie coraz bliższa, i sie zakochała, siedzimy obok siebie, wspólpracujemy , ja mam na imie alexandra, co po ang jest alex ale wole zeby mówiono mi Ola, tylko ona na mnie wola Ola:-), nie umiem tego nawet opisać co czuje do to dosłownie było jakby amor strzelił mi w serce strzała nia zatruta, ona jest bardzo miła, pomaga mi bardzo czasem nawet kosztem własnych obowiązków,, często siedzi obok mnie dosłownie czuje jej oddech na policzku i pisze korekty moich listów na moim komputerze, ciagle poprawia niby dla żartu moj angielski, choć jest perfekcyjny, ostatnio nauczyła sie sama z siebie mowić dzień dobry Ola, ja jej..... Przynoszę pomarańcze, obieram je jej i podaje na talerzyku bo ona uwielbia pomarańcze i mowi, ze moge jej zawsze obierać pomarańcze, zawsze dziele sie z nia swoim lanczem bo na sie wiecznie odchudza i nic nie przynosi, chociaż raz przyniosła dla mnie sernik ktory sama upiekla, dzis dała mi zakładkę do książki z dedykacja: niektórzy ludzie beda cie chcieli przetestować, inni wykorzystać a inni zobaczą w tobie piękno i zaakceptują taka jaka jesteś i beda szanować, tylko takich ludzi warto mieć przy sobie, ostatnio miałam trudny czas w pracy zawaliłam jedna sprawę choć z nieswojej winy, ona bardzo mnie wspierała w tym trudnym momencie, zawsze jest po mojej stronie i doradza bo ma duże doświadczenie,a ja jestem żółtodziób choć ambitny, ja tez jej pomagam jak moge, odciążam w jej pracy, czasem mnie dotknie we włosy, albo złapie za kolano, ostatnio powiedziała ze dla mnie mogłaby jeździć na Jezu gołym tyłkiem hahahaha i narysowała ktorego mam naklejonego na biurku bardzo sie ucieszyła ze zachowała ten rysunek, a dla mnie to relikwia, wygłupiamy sie, śmiejemy,,zarujemy, dzis stroiła głupie miny zeby mnie rozśmieszyć, gdy miałam grypę i ledwo żyłam zażartowała no kissing

Gość gość
to znaczy ze jesteś lesss

Gość gość
Autorka jest biseksualna. To normalne. Większość kobiet tak ma. To nic złego.

Gość gość
większość kobiet jest Bi, przechodzi im gdy poznają odpowiedniego fagasa