Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danutka30

Diś koleżanka napisze mi pozew o rozwód

Polecane posty

w poniedziałek pojade złożyć nie wiecie przypadkiem ile się czeka na 1 sprawę? Czytałam w internecie to różnie 3 , 4 miesiące a jak nie mają dużo rozpraw to 2 miesiące..

Gość gość
a kto cie teraz będzie bzykał w takim razie???

Gość gość
czyli jak to? kobietę z dzieckiem TEŻ zostawiają faceci??? wow, muszę szybko napisać do innych bezcietnych, że mit kafe został obalony! Tyle tylko że taka samotna matka ma już po życiu, no i tylko desperat ją zechce (jak w ogóle). Hmm

Gość gość
ja jako facet ie chciał bym żadnego bochora zabierać babie;D

Gość gość
Dziwne, moja koleżanka została sama z dwójką dzieci i miała takie powodzenie, że niejedna bezdzietna mogła jej pozazdrościć. A dzisiaj jest w szczęśliwym związku. Wkurzają mnie takie stereotypy. Autorko, powodzenia!! Znajoma czekała ponad 2 miesiące.

Gość gość
"Danutka30 dziś Mam ważniejsze sprawy na głowie niż sex walkę o dziecko..." Walkę o dziecko czy walkę o kasę ?

Gość gość
sex walke o dziecko;D

Dziękuje ale ja na razie mam dość mężczyzn, po za tym jednym raczkującym mówiącym mama mama mama he he. Teściowa jest za mną więc myślę że będzie dobrze to ona kazała wystąpić mi o rozwód ja nie miałam w głowie tego, kobieta przeżywa mówi to nie mój syn on by tak nie zrobił obiecała pomoc.

Gość gość
zawsze skreślam ludzi którzy piszą `he he`. Jakieś głupki.

O jakiej kasie piszesz tych 500 czy 600 zł alimentów chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje dziecko typowy facet pewnie to napisał teście dają mi 1500 zł ja wróciłam do pracy. Nie wystąpię o alimenty nie chce od niego grosza i nie chcę żeby rościł jakieś prawa do mojego dziecka, Tak wiec pomyliłeś się z oceną mnie.