Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpierw wychodzicie za dupków co was zdradzają dla kasy, a później skamlecie tu

Polecane posty

Gość gość

wpierw wychodzicie za dupków co was zdradzają dla kasy, a później skamlecie tu

Gość gość
aby się dowartościować i wylać swój emocjonalny ściek i wytrysk. albo szukacie jakiś zakochanych w was frajerów aby na nich ten wasz wytrysk śmierdzący przelać, powyżalać się na mężusia , pozwierzać bo przy mężusiu zdradzjacycm trzeba z uśmiechem i grzecznie bo kasę wam daje i tłumaczycie sobie w sobie aby mężuyś nie słyszał przypadkiem, że taki już jest, taki ma charakter, to nic takiego. jesteście smętnymi zakompleksionymi i nieudacznymi idiotkami.

Gość gość
najpierw usilujecie rozebrac babe a potem sie mscicie za to ze nikt z was nie potrafi rak przy6 wlasnej doopie trzymac

Gość gość
jedyne co potraficie to skamleć że sobie nie dacie rady w żuciu i rozkładać nogi za kasę, klękać przed mężusiem albo dupę wypiąć i strzeli durny uśmiech jak się pojawi dupek który ma was za nic ale kasę daje z głupkowatym tekstem, "a bo to on :), a on już taki jest...:) " ale faceci już o tym wiedzą coraz częściej i wiedzą jak z wami postępować.

Gość gość
a ja nie usiłuję żadnej rozebrać :) już się nauczyłem że jak coś się od kobiety polki chce to trzeba jej zapłacić w tej czy innej formie. i sama się rozbiera i jeszcze mnie, wali słodki uśmiech i tylko myśli jak mi dogodzić bo jej kasę zapewniam :D głupie nieudolne c**y mają się za nie wiadomo kogo ale jak przychodzi co do czego to palą głupa tak samo i lecą na siano jak mucha na g****o :D korzystam z kumplami ile wlezie i tak trzeba.

Gość gość
kiedyś jak nie dawałek masy to też mi tak skamlały niektóre, że ze mną to można porozmawiać, że jestem inny niż pozostali. ale to pozostałym dawały dupy, a mi pierdoliły o jakiejś gównianej przyjaźni i byciu kolegami. na szczęście kumpel który sporo z takimi przeszedł otworzył mi oczy. zrobiłem kasę i teraz wiem jak je traktować. szukasz kolegi - wypierdalaj, won, chuj ci w dupę! , masz ochotę dać dupy, obciągnąć dobrze i słodko się do mnie uśmiechnąć - ależ proszę kochanie, może masz ochotę na drinka, wakacje, zobacz co ci kupiłem :) skoro od kobiety nie ma niczego za darmo, to trzeba się dostosować jak powiedział kumpel.