Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj się do mnie przystawiał taki prostak.

Polecane posty

Gość gość

Przyszedł do mnie, bo chciał obejrzeć film. Okazało się to jedną wielką ściemą i zaczął się do mnie mega nachalnie dobierać. W pewnym momencie tego głaskania i przytulania powiedziałam mu czy ty nie czujesz, ze ja nie zamierzam się z tobą przespać. Dodałam jeszcze, że jeśli chcę z kimś uprawiać seks to to robię a nie ignoruję wszelkie zaloty. Obraził się i powiedział, chyba już pójdę. A ja powiedziałam, najlepiej by było. Chciałam go odprowadzić do drzwi a on powiedział NIE ODPROWADZAJ MNIE. Masakra, ale mnie wkurzył.

Gość gość
głupi czy zboczeniec hetero?

Gość gość
raczej glupi.

Gość Jasnowidz XXL
"przyszedł do mnie"... więc na twoje zaproszenie, bo chyba nie wpuszczasz wszystkich za próg. A jeżeli tak jest, to się nie dziw, że wchodzą tam tylko osobnicy określonego gatunku

Gość gość
Powaliło Cię Jasnowidz? Uważasz, że oglądanie filmu z kolegą jest czymś dziwnym? Ten facet bardzo zabiegał o spotkanie, pytał się kiedy mozemy się spotkać itd. i że ma mi do pokazania film więc powiedziałam, że spoko możemy obejrzeć go u mnie. Na Boga, jeśli mam ochotę uprawiać seks to umawiam się na seks a nie na oglądanie filmu. Co więcej jeśli chcę być atrakcyjna dla mężczyzny to na pewno nie witam go w czarnych legginsach i rozciągniętym tshircie:) Koleś, ewidentnie jakis przygłupi.

Gość gość
ty jasnowidz a to uwazasz ze jak sie zaprasza chlopaka do domu to tylko na SEX nie moze byc wspolne oglądanie filmu, uczenie sie, wypicie kawy itp TYLKO SEX a wiesz co to przyjaciel? Z takimi sie nie sypia (przewaznie).

Gość o boshe
dobrze, ze pogonilas dziada, ale powiedz: gdyby ci sie podobal sex by byl? no i facet pewnie tak to widzial: zaprosila mnie do siebie, podobam jej sie, mam zielone swiatlo.

Gość gość
podobał mi się ale nie wyobrażam sobie z nim seksu. biedak, lekkoduch , żadnej przyszłości z nim. zbyt młody, ja szukam starszego , statecznego i dobrze sytuowanego faceta może być żonaty, rozwód to nie problem

Gość gość
12;45 - PODSZYW

Gość gość
f

Gość gość
vf