Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każdy mi gada, że czegoś nie potrafię już są przekonani kiedy nawet nie

Polecane posty

Gość gość

kiedy nawet nie widzieli mnie w akcji, nie widzieli jak coś robię takiego, ale już na wstępie jest przekonanie "TY NIE POTRAFISZ PRZECIEŻ" .. Wk*****a mnie to. Wam też tak gadają?

Gość gość
"ty przecież jesteś nie obeznana w temacie" " To tak jakby KTOŚ TAKI JAK TY wziął się za to" "Nie masz pojęcia o tym"

Gość lamka 2
W złym środowisku się obracasz, luzie, którzy sami wiele nie potrafią chcą innych sprowadzić do swojego poziomu. Może wyglądasz niepozornie, to tez u niektórych jest równoznaczne z niemożnością. Generalnie to olej to i rób swoje, bo i tak ich nie przekonasz.

Gość gość
Ale własnie chodzi o to, że to są najbliżsi.

Gość gość
:(

Gość gość
To tym gorzej. Ich nie zmienisz, możesz zmienić swoje nastawienie do nich. Mnie tez tak ludzie traktują, bo jestem mala, niepozorna, ale coniektorzy zmieniają zdanie kiedy widza jak sobie radze bez niczyjej pomocy. Tez kiedyś chciałam im udowadniać, ze wcale tak nie jest, ale to jest tylko "mlyn na wode" dla tego typu ludzi i przestalam się nimi zajmować. I Tobie tez tak radze. Olej ich.