Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić fajne ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie, mam 33 lata, 2 małych dzieci, pracuje, nie mam czasu chodzić na zakupy, a co najważniejsze nienawidzę tego całego przymierzania, wybierania, nie potrafię Niczego wybrać, nie wiem w czym mi ładnie, jak wchodzę do jakiegoś sklepu i widzę te tony ubrań wiszących na wieszakach to mi się odechciewa bo i tak wiem ze nic tu na siebie nie znajdę. doradźcie mi coś, gdzie ja mogę coś fajnego kupić w czym mogę wyjść do pracy, w jakich sklepach wy się ubieracie?

Gość gość
Mohito, only, pull&bear, trussardi, stradivarius, itp.

Gość gość
Up

Gość gość
Kupić możesz wszędzie, ważne co wybierzesz i jak zestawisz....Ale z takim nastawieniem...

Gość gość
Up

Gość aneta45
Może w Mohito? Chociaż ubrania mają dobre, bo jak poczytałam o pracy tam na gowork.pl/opinie_czytaj,160153 to już nie jest tak dobrze chyba.

Gość gość
Trudno mi skompletować stroje kąpielowe XXL. Nie jestem jakaś taka rozlazła, ale rozmiar mam po prostu większy niż koleżanki. Jedyny wyjątek, jaki znam to https://www.lejdi.pl/. Nigdy tam z rozmiarówką powiększoną nie miałam problemu, a jak coś zwroty i tak bezpłatne.

Zależy czego się szuka. Ja ostatnio kupiłam kilka pięknych rzeczy podczas wizyty w Warszawie. Zawsze, kiedy tam jestem Galeria Milano jest punktem obowiązkowym do odwiedzenia, bo odkąd kupiłam u nich swój pierwszy sweter, cudownie miękki i ciepły, jestem ich stałą klientką. I jestem zadowolona ze wszystkich zakupów. 

Gość gość

Dobry sklep z ubraniami znajduje się w Poznaniu. Jeżeli tutaj mieszkacie lub planujecie przyjechać do tego miasta to wybierzcie się do www.shark.com.pl Tam na pewno znajdziecie modne ubrania w niskich cenach.

Gość Gosc

Zara, zalando.