Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zazwyczaj mój cykl trwa 22 dni, ale zdarzają się i takie po 30. Ostatnio okres zaczął się 21 stycznia, więc dziś jestem w 31 dniu cyklu i okresu nie ma,a także nic nie wskazuje an to, by miał się pojawić w najbliższych dniach. Wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe, które wyszły negatywnie, a także badanie krwi na beta-HCG, które też wykazało brak ciąży. Czy jest możliwe, że wyniki nie były wiarygodne? Wydaje mi się, że w tym momencie cyklu powinny być już pewne. Co mogło zatrzymać okres?

Gość gość
Wiele czynnikow moglo wplynac na przesuniecie okresu, takze czekaj, bo testy juz by pokazaly ciaze. Moze sie za bardzo nakrecasz i psychika tez ma na to wplyw...

Gość gość
Stres jest ogromny, więc na to na pewno ma wpływ. I nawet jak już dostałam wyniki i powinnam się uspokoić, to zaczęłam poddawać pod wątpliwość ich wiarygodność...

Gość gość
Wszystkie rozpacze wynikają z braku zabezpeczenia ,a chęcią bzykania się.Polki pod tym względem to ciemnota.

Gość gość
@gosć: Łatwo jest uogólniać... A zdarzają się takie sytuacje, kiedy zachodzi możliwość ciąży mimo stosowania zabezpieczenia. Proszę odpowiedzi adekwatne do pytania.

Gość gość
po ok. 2 tygodniach od owulacji beta już powinna pokazywać ciążę, w końcu to hormon, który odpowiada za utrzymanie ciąży, więc musi się pojawić. Tobie spóźnia się okres, więc już dawno beta by się pojawiła. Ja myślę, że po prostu przesunął Ci się okres, bo za bardzo się stresujesz. Za dużo nerwów...