Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego dziewczyna nie chce mi powiedziec?

Polecane posty

Gość gość

jestem z dziewczyna od 15 mcy, 3 mcy temu rozpoczelismy wspolzycie. mamy po 20 i 21 lat. nie wiem czemu ale podczas stosunku czuje ze dziewczyne boli sam wzalniam przestaje itp ale dlaczego ona mi tego nie powie ? prosze o pomoc ! nie ufa mi czy jak ? pytam powaznie !! jak z nia porozmawiac?? kamil

Gość gość
Prawdopodobnie jednak nie ma ma do Ciebie zaufania.Po prostu powiedz szczerze że masz wrazenie ze dziewczyna czuje dyskomfort podczas stosunku. Być moze cierpi na pochwice....Tak czy owak powinna zglosic sie do ginekologa.

Gość gość
up

Gość gość
moze sie tego wstydzi,porozmawiaj z nia powaznie

Autorze, moze zabierasz się do sprawy za wczesnie, a dziewczyna nie jest gotowa? Męzczyzna zazwyczaj szybciej jest gotowy, niz kobieta, która potrzebuje więcej czasu na pełną gotowość. Tu nie o to chodzi, ze dziewczyna nie mówi, ze boli, tylko, ze w ogóle taka mozliwosc moze zaistniec! To twoja umiejętnosc lub jej brak, umiejętna gra wstępna lub jej brak, rozbudzenie, rozpalenie dziewczyny takie, by sama blagała o ciąg dalszy. Wtedy o jakimkolwiek bólu nie będzie mowy, nawet cienia podejrzenia.