Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie :) Suknia jest piekna

Gość gość
mi tez sie nie podoba a nie mam tipsow i nie chodze na solarium wiec nie obrazaj tych ktorym sie nie podoba

Gość gość
Tutaj autorka: Mam rabat więc będzie za 3 tys

Gość gość
laleczko od prześcieradła: leć na solarium bo pewnie już wyblakłaś i zrób tipsiki, akurat na weekend :* chyba, że wszystko już zamknięte :*

Gość gość
Ha ha, na bank bedzie wygladala oszalamiajaco. Nie falbanki robia efekt.

Gość gość
i wszystko jasne ma na ta szmate rabat dlatego ja kupuje bo inne za drogie pewnie

Gość gość
jesli autorka jest sliczna to nawet w byle jakiej kiecce wygladalaby oszalamiajaco "hahahaha"... ale nie wszystkie moga sobie na to pozwolic i musza zalozyc kiecke z milionem falbanek ktore zatuszuja ich kiepska figure

Gość gość
3 tys za suknie to i tak bardzo drogo. A warto bo jest przesliczna

Gość gość
oszalamiajaco na pewno nie . szczegolnie gdy stanie na weselu obok jakiejs kobiety ubrana w super kiecke

Gość gość
Znowu autorka: Nie, nie kupuję jej dlatego, że mam rabat. :D Rabat mam na wszystko co zechcę, na bezowe drapowańce też, a jednak wybrałam tą. I koniecznie bukiet w polnych kwiatów. (stać mnie na kwiaciarnię) :P

Gość gość
a skad wiece ze ona jest ladna moze to jakis paszczur i do tego paskudna sukienke chce

Gość gość
bla bla bla

Gość gość
Naprawde dobrze kombinujesz ;)

Gość gość
A paszczur w takiej sukience lepiej bedzie wygladal? Albo w bezie? Autorka pytala o sukienke, nie o swoj wyglad. Napisala, ze jest szczupla i wysoka wiec w sam raz do takiej sukienki. Moze jakas na weselu bedzie miala Bog wie jaka strojna kiecke. To nie znaczy, ze bedzie wygladala lepiej niz autorka w swojej prostej, ale z charakterem

Gość gość
Bardzo skromna, rzeczywiście dla wyjątkowo ładnej dziewczyny. I trzeba koniecznie podkreślić ją odpowiednimi dodatkami.

Gość gość
ktos tez napisal ze dobrze bedzie wygladac jesli jest ladna a czy jest nie wiadomo. jesli jest to jakos bedzie wygladac jak dokupi jakies kolczyki bransoletke jak wyglada przecietnie nie bedzie wygladac w niej za ciekawie

Gość gość
Ładna eteryczna, pasuje do delikatnej urody, na pewno lepsza niż satyny, cekiny, kwiateczki i falbaneczki w jednym.

Gość gość
Bardzo ładna - w moim guście, skromna i urocza. Jedyny minus to te prześwity (?) w górnej części.

Gość gość
gość dziś Komentowałam post autorki tematu. Inne sukienki w tym temacie nie są w moim guście.

Gość gość
Prześliczna jest :). Ja też miałam taką skromną suknię. Do tego proste upięcie włosów, delikatny makijaż, bukiet białych róż. Za to moja szwagierka :-o. Cały dół sukni w falbanach, gorset z jakimiś kwiatkami i cekinami, welon w cekiny. No i loki jak ciotki klotki. Myślałam, że się posikam. No, ale moja kochana teściowa i tak powiedziała, że jej Renatka to prawdziwa panna młoda , nie to co ja :P. Nie miałam też wesela na 300 osób w remizie, tylko skromne przyjęcie na 50 osób. Tylko teściowa do teraz (3 lata) spłaca kredyt za piękne wesele córeczki, a my nie dość, że się zapożyczać nie musieliśmy to za pieniądze od gości spędziliśmy cudowne 3 tygodnie w Katalonii ;)

Gość gość
ale tandeta, nadete paniusie co mysla ze sa fajne hahahahaha :D

Gość gość
bardzo ładna, subtelna, dziewczęca, uwielbiam kobiety o takim guście

Gość gość
Nie wiem, jak na żywo, ale na tych zdjęciach wygląda jak uszyta z firanki, przez co nie robi dobrego wrażenia. No i może na ślub na świeżym powietrzu w scenerii ogrodowej się by nadawała w upalne lato, ale w kościele a potem na sali to będzie pasowała jak szampan do kaszanki.

Gość gość
zapodaje lekką tandeta

Gość gość
brzydka okropnie, na slub powinna byc strojna a nie przescieradlo

Gość gość
pojdziesz do slubu jak chlopka

Gość gość
Ładna,tylko ta góra nie pasuję mi do całości,ale najważniejsze żebyś ty Autorko czuła się dobrze w tej sukience,w tak ważnym dniu.