Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet majac zone i dosc udany regolarny seks w zwiazku bedzie szukal przygod

Polecane posty

Gość gość

jw, w sumie w tej dziedzinie jest na dos cdobrze po kilku latach malzestwa seks srednio co 5 dni, czy w takiej sytuacji facet bedzie szukal przygod na zewnatrz pytanie raczej do mezczyzn z ich punktu widzenia

Gość gość
Co 5 dni? Wychodzi z 4 razy na miesiąc. To jest "dużo"?

Gość gość
Akurat jestem "babą" :D i też mnie właśnie dziwi określenie jak to dużo tego seksu, olaboga, raz-dwa na tydzień praktycznie. Wiadomo, po latach związku, z pracą, dziećmi, obowiązkami ciężko rzucać się na siebie 3razy na dobrę, ale żeby seks nazwać częstym to jednak jak dla mnie co drugi dzień? Zależnie od warunków oczywiście, mówimy o średniej. Plus urozmaicić to, nauczyć się czerpać z tego radość a nie tylko nadstawić zadek i czasami zmienić pozycję.

Gość gość
haa co 5 dni to ma byc dobrze , smieszna jestes

Gość gość
albo raczej na siusiaku

Gość gość
1 - jak ci gimbusku wyszlo ze 4x5 daje 30dni ? 2 - co to znaczy "regolarnie"? Chodziło o regularnie? buahhaa

Gość gość
to ile razy my jestesmy juz wiele lat po slubie, na poczatku bylo co 2-3 dni teza rzadziej, czyli wg faceta jak czesto w malzenstwie jest ok? mi wystarczy co 5 dni najchetniej na jezdzca, on woli od tylu ale rzadko tak robimy bo ja tego ie znosze wiec zazwyczaj jest po mojemu czyli jak czesto to norma skoro u nas jest rzadko co 5 dni

Gość gość
co ile potrzebuje facet i jak zeby bylo dobrze, mowie o malzenstwie, doradzcie faceci

Nie wiem jak to jest z punktu widzenia mężczyzny ale jako kobieta powiem, że najlepiej byłoby co drugi dzień:) Muszę Cię pozbawić złudzeń co 5 dni i tylko w jednej pozycji i to takiej jaka odpowiada Tobie to najprostsza droga do szukania przez niego przygód.

Gość gość
posluchajcie moj maz naprawde sie stara i zawsze ze swojej strony idzie na kompromis chce zeby bylo mi dobrze, wiec ja rowniez cjce zeby ta dziedzina naszego zycia byla zdrowa i nie potrzebujemy panienek z zewnatrz wiec dlatego sie pytam, ktos doradzil co drugi dzien. cholera czesto,

Ja bym powiedziała, że raczej norma niż często:) Jeśli chcesz zadbać o Waszą erotyczną dziedzinę życia to wypada Ci zmienić swoje przyzwyczajenie seksualne.

Gość gość
Zależy od temperamentu i potrzeb, ale raz na pięć dni w jednej pozycji, którą w dodatku Ty wybierasz - dla mnie brzmi jak proszenie się o kłopoty.

Gość gość
to jak bedzie dobrze poradzcie, bo ja myslalam ze skoro ja jestem zadowolona a on idzie na kompromis to jest udany seks, wlasciwie jak analizuje to macie racje za bardzo dostosowalam ta ziedzine pod wlasne potrzeby a on sie przystosowal, od czego zaczac zeby bylo jeszcze lepiej

Gość Żonaty od kilkunastu lat
Chciałbym mieć seks co 5 dni. U mnie to się zdarza od 1 do 3 razy w miesiącu, a bywa, że np. przez 2 miesiące jest przerwa :O

Autorko - najlepiej od zmiany swoich przyzwyczajeń w sferze seksu. Od inicjowania seksu częściej niż raz na 5 dni, od kuszenia męża seksownymi ciuszkami i szepnięcia wieczorem do ucha..." kochanie, na jaki seks masz dzisiaj ochotę":)

Gość gość
czy ma na oku jakas inna? na dzien dzisiejszy chyba nie, jednak w przeszlosci bywalo, nie doszlo do zdrady jednak byl etap flirtu,

Gość gość
jezeli chodzi o zachecanie to ostatnio wlasnie ja inicjuje zazwyczaj, on wiecznie zmeczony dlatego dalo mi to do myslenia,

Gość gość
a poniewaz ta dziedzina wg mnie byla udana od poczatku i wlasciwie w duzej mierze to as skojarzylo bo zaczelo sie od seksu potem byla rodzina wiec nie chce zeby nam sie to rozwalilo

Gość gość
no i jeszcze trzeba wziasc pod uwage dzieci wiec nie bedzie takiej spontanicznosci jak za dawnych lat, bo wiadomo