Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam że mąż flirtuje na gg, co mam z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Odkryłam, że mąż flirtuje na gg z dziewczyną u której składamy zamówienia w hurtowni, bo prowadzimy razem firmę. Są emotikony uśmieszki, uściski, jakieś: ryciu, słoneczko itp. Wszystko takie radosne, wesołe, jak podlotek. Nie wiem co mam z tym zrobić, jednoczesnie nie chcę sie przyznawać, że grzebałam w historii, w sumie szukałam numeru zamówienia, ale wpadłam na to. Może zacznę flirtować na jego oczach z klientami? Może będzie bardziej dobitniej, niż robić awanture o uśmieszki na gg?

Gość gość
Nic, w końcu jesteś szczęśliwą mężatką, przecież mężowie kochają swoje żony do śmierci:)

Gość gość
płytki masz rozumek kobieto

Gość gość
też to kiedyś odkryłam, na szczęście samo zdechło - obserwowałam i podczytywałam, aż pisali coraz rzadziej, coraz oschlej itp.....oby tak było, ale musisz być czujna, czy nie przejdą do realu. co zrobić: albo awantura/albo zawalczenie - jakis flirt do męża, seksowny strój, miłe słówka itp. wzbudzanie w nim zazdrosci wydaje mi sie najgorszym roizwązaniem.

Gość gość
a ja bym zaczela robic to co i on i zeby on niby przypadkiem to odkryl niech wlasnie jest zazdrosny !! Albo poprostu pogadala co odkrylas i jaka przykrosc ci to sprawilo wzbudzic w nim poczucie winy itd. zeby to on sie staral odzyskac twoje zaufanie!

Gość gość
Palnąć go przez łeb i powiedzieć żeby się ogarnął.

Gość gość
kogos tu chyba poyebalo i to rowno :o odkrywam, ze moj facet z kims flirtuje i ja mam go podchodzic, seksownie sie ubierac itd.?? wlasnie albo awantura, albo jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. wzbudzanie zazdrosci to wlasnie najlepsze rozwiazanie, MOIM ZDANIEM.

Gość gość
Gorzej, jak zacznie z facetami flirtować, a jemu to będzie na rękę, uzna dobra ona i tak sobie z kimś romansuje, to mi tez wolno i zacznie się posuwać dalej. Tym bardziej że zna ja na żywo. Na twoim miejscu, poważna rozmowa, powiedz ze wiesz i co czujesz, czego oczekujesz i zerwać wszelkie kontakty z ta kobietą.

Gość gość
autorko jestes?

Gość gość
uwierz mi jak zaczniesz ty flirtowac to mozesz rozwalic sobie rodzine to tak ie dziala, juz to przerabialam, obrucilo sie przeciwko mnie

Gość gość
To gg jeszcze istnieje? :D

Gość gość
Flirt to nie grzech. Niech se chłopak poflirtuje skoro tylko już to mu zostało. Jakbyś go na zdradzie przyłapała...oj to co innego. Ale flirt? Nie bądź śmieszna :) a skoro już musisz coś zrobić, to po prostu poflirtuj z kimś na jego oczach. Tak zwyczajnie. A jak się zacznie o to czepiać to powiedz: oj daj spokój skarbie przecież to tylko flirt, Ty też na pewno ciągle to robisz. Buziak

Gość gość
mąz nie zna jej na żywo, ona pracuje w hurtowni w innym mieście