Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem ładna zdjęcia oceńcie

Polecane posty

Gość gość

Często mam wielką potrzebę się wygadać, ale nie mam zamiaru męczyć ludzi, którzy udają, a tak naprawdę obchodzi ich tylko to, żebym ja ich pocieszała i słuchała wiem o tym doskonale bo miałam parę sytuacji, że wyczuwało się zmianę nastawienia, jak nagle ja próbowałam cokolwiek powiedzieć już mam to wszystko w d***e, pogodziłam się z tym, że będę sama, nawet nie chcę mieć już faceta, bo co mi z tego, że mnie wysłucha, jak to nie będzie bezinteresowne, bo będzie liczył na pieprzenie się, inaczej by ze mną nie był nie ma bezinteresowności i szczerego zainteresowania drugim człowiekiem i nie będzie i ch*j z tym, z wami wszystkimi na forum, macie rację, lepiej rozmawiać tylko w luźnych wątkach, o seksie albo ewidentnych prowokacjach, po co wysilać mózgownicę w sobotę wieczorem pozdrawiam i czekam na wasze zjadliwe komentarze, do dzieła! ROZCZAROWANI tak w ogóle? :D :D :D

Gość gość
piękna!

Gość gość
a gdzie fotka ?

Gość gość
Ten tytuł to było PROWO. Rozumiesz?

Gość gość
śliczna

Gość gość
Nie ma linku, nie czytam 🖐️

Gość gość
buahah, myśleli sobie naiwniaki że obczają jakąś laskę i w razie czego będą numer dębić albo wyzywać, nie ma, nie dla psów kiełbasa!

Gość gość
Ja bym chętnie z kimś szczerze pogadała,na forum nie jest to możliwe i tyle. Zawsze znajdzie się jakiś troll.