Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby istniało poprzednie wcielenie, kim byście byli

Polecane posty

Gość gość

Ja kotem, na sto procent. To się czuje;-p jestem podobna do kotów w jakimś sensie.

Gość gość
Ostatnio dałam się wprowadzić w hipnozę do poprzedniego wcielenia i zobaczyłam się jako kota. Ja jakoś nie przepadam za kotami wolę psy :P Ale mam trochę koci charakter. Nie wiem na ile taka podróż przez hipnozę jest prawdziwa, ale wierze, że dusza ma więcej niż jedno wcielenie.

Gość gość
do mnie kot tez pasuje. jestem introwertyczka i niby udaje ze slucham ludzi ,a i tak robie co chce

Gość gość
chłopem pańszczyźnianym

Gość gość
Ja ptokiem:-) jak bylem maly czesto mi sie snilo ze'fruwam i siadam na parapetach i zagladam w okna:-)

Gość gość
Latającym człowiekiem :)

Gość gość
klapą od sedesu w damskiej toalecie

Gość gość
Miłościwym władcą, takim który lubi czasem ściąć jakąś głowę (to bardzo łaskawy wyrok).

Gość gość
Niedźwiedziem.

Gość gość
z pewnością byłam złym człowiekiem. może jakimś nazistą w obozie koncentracyjnym, albo wojskowym w chinach :O

Gość gość
glizdą

Gość gość
Podczas hipnozy regresywnej "wyszlo" mi,ze bylam koniem:). Zobaczylam polanke, konia i jakas kobiete. Kon byl 1 co zobaczylam:)

Gość gość
psem albo może raczej kotem, bo chadzam własnymi ścieżkami

Gość gość
To ciekawe, gdy mowa o poprzednich wcieleniach to wychodzi większości rycerz, król, lew, niedźwiedź, księżniczka i tym podobne pierdy. Same wcielenia z wyższej półki, a może po prostu nie chcecie prawdy że byliście np wcieleniem gluta w nosie zapijaczonego menela, lub śmierdzącą kupą złodzieja.

Gość gość
nie wiem, ale jesli kimś byłam to chyba kimś bardzo zagubionym bo i teraz sobie ze soba całkiem nie radze

Gość gość
wiem ze bylam corka rybaka,bylismy naprawde biedni,mama zmarla zaraz po porodzie 5 dziecka.

Gość gość
gluta w nosie zapijaczonego menela, lub śmierdzącą kupą złodzieja. XX Przedmioty nie mają duszy to chyba jasne, że nie wyjdzie nikomu iż był glutem. Rusz mózgiem i pomyśl co piszesz. O ile jeszcze masz czym ruszać

Gość gość
wwwwww?

Gość gość
gluta w nosie zapijaczonego menela, lub śmierdzącą kupą złodzieja. XX Przedmioty nie mają duszy to chyba jasne, że nie wyjdzie nikomu iż był glutem. Rusz mózgiem i pomyśl co piszesz. O ile jeszcze masz czym ruszać x według hinduskich sekciarskich wierzeń, wcielenie człowieka zaczyna się od kamienia więc bycie w poprzednim wcieleniu glutem lub kupą jest wg nich całkiem realne

Gość gość sama złość
Dla mnie to jest jasne, że zubożałym arystokratą. Wstręt do pracy i duża fascynacja drogimi przedmiotami, marzenia o pokojówkach, pragnienie mieszkania w pałacu i zupełny brak środków na te fantazje. Także liczne zainteresowania kulturalne, artystyczne, kultura osobista, poczucie honoru, nawet przesadne, wyalienowanie. Tylko jedna rzecz mi nie pasuję, bo nie patrzę z góry na ludzi. Może byłem oryginałem? :classic_cool: