Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeyhey

najgorsze badanie,zabieg?

Polecane posty

Gość honeyhey

jakie badanie u lekarza lub zabieg był według was najbardziej bolesny, najgorszy? i dlaczego? do jakiego lekarza najbrdziej nie lubicie chodzić lub boicie się? podzielcie się swoimi doświadczeniami

Gość gość
Podobno bronchoskopia i gastroskopia bo sa robione na żywca i ma sie odruch wymiotny

Gość gość
U mnie najgorsze bylo badanie przed porodem zeby w srodku wszystko ruszyc. Masakra....a maly i tak nie chcial wyjsc

Gość gość
Badanie krwi. Serio, boje sie tego panicznie. Gastroskopia to coś okropnego to fakt.

Gość gość
Gastrodkopia Kolonoskopia choć to juz w niektórych klinikach w znieczuleniu ogólnym

Gość gość
1. Pobranie krwi przez jakąś nieumiejącą pielęgniarkę, która kłuła mnie w kilku miejscach w obydwu rękach i kręciła igłą, bo nie mogła znaleźć żyły. 2. Usuwanie zęba

Gość gość
Gastroskopię przeszłam w wieku 15 lat i nie było to złe doświadczenie, znieczulenie miejscowe zdziałało cuda, nie wymiotuje się podczas tylko się odbija co jest krępujące. Najgorsza była dla mnie wizyta u ginekologa gdy miałam 16 lat, mimo iż byłam dziewicą lekarz nie zbadał mnie tak jak powinien i przebił błonę dziewiczą. Trochę traumatyczne doświadczenie... i bolesne. Później inni lekarze, którzy mnie badali patrzyli na mnie podejrzliwie, no bo miałam tylko 16 lat:-(.

Gość gość
badanie nosa u laryngologa, wpychali mi jakaś rurkę jak miałam 12 lat, okropność