Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak przez dziecko naprawdę ludzie

Polecane posty

Gość gość

... się zaniedbują. Mam kolegę, całkiem przystojny facet, miał laskę rok młodszą ode mnie. Zaszła w ciążę po 3 latach ich związku, w wieku 20 lat. On 22 miał. Wyglądają oboje tragicznie, on przytył chyba z 20 kg, podwójny podbródek, a to był szczupły chłopak. Dziewczyna - jest po ciąży, a ona zawsze nie była gruba, ale miała kobiecą sylwetkę bardziej, ale też kiepsko wygląda, a od ciąży minęlo 1,5 roku... Młodzi ludzie i naprawdę fajni, a tutaj tak się zaniedbać... zastanawiam się, czy im to nie przeszkadza?? Ja mam 21 i mi by naprawdę przeszkadzało..po co wyglądać gorzej, jak można lepiej? Zaraz oczywiście mnie zwyzywacie od pustaków , ale odpowiedzcie sobie szczerze - nie zauważyliście, że ludzie mając dziecko często się zaniedbują? Nawet nie tylko kobitki, a im też można to wybaczyć do pewnego stopnia, ale faceci także. A tym bardziej młodzi ludzie co ze sobą robią, bo u kumpla różnica jest naprawdę diametralna

Gość gość
Poprawka, ja mam 22. Zmieniam zdanie, laska kumpla tez źle wygląda chyba do rozmiaru duże 42 dobiła :(

Gość gość
ble

Gość gość
To powiedz im to. Co nam będziesz tutaj truć.

Gość gość
Nie będę niekulturalna. Po prostu mnie zastanawia, czy już nawet młodym ludziom nie przeszkadza robienie z siebie o wiele brzydszych osób, niż mogłyby być

Gość gość
to ja odpowiem jako nieco starsza od Ciebie, BEZDZIETNA, dbajaca o siebie - moze nie maja czasu? mnie samej czesto go brakuje, choc wydawaloby sie, ze co ja mam do roboty, skoro troszcze sie (w teorii) tylko o siebie. przy pewnych obowiazkach niektorych rzeczy/czynnosci po prostu sie odechciewa. tak to jest w zyciu, ze albo brakuje pieniedzy, albo czasu. no i czasem sil. ZYCIE. :)

Gość gość
Do autora: mi dziecko placze 3 dzien na zęby, biegiem biore prysznic jem i sprzatam jak spi. Zrob se dziecko a zobaczysz ze nie jest lekko. No chyba ze zarabiasz kupe kasy i bedzie dziecko mialo 24 / h opiekunke.to wtedy bedzie stan ciala i ducha jak za kawalera...raz w tygodniu mam czas na makijaz czy fryzure jak mi chwilowo ktos dziecko przypilnuje.ale macierzynstwo to nie bycie och ach. Swoj czas dostosowywujesz do dziecka a nie na odwrot

Gość gość
Sa rzeczy wazne i wazniejsze. Zaniedbanie nie dotyczy tylko urody czy wagi. Gorsze jest zaniedbanie emocjonalne. Byc moze sa to ludzie szczesliwi, kochajacy siebie , swoje dziecko, poswiecajacy mu wiecej czasu w momencie, kiedy tego najbardziej potrzebuje. A braki urody mozna naprawde szybko odrobic.

Gość gość
zrozumcie proszę, że prawdą jest to, co powtarzam od lat na kafe, matki w większosci to odmóżdzone ku/rwy bez makijazu jedna do pracy przychodzi u mnie w wieśniackim kucyku i butami obwiązanymi wokół nogi nigdy nie umalowana, nigdy, w sweterku dla dwulatki i narzeka, że ma mało kasy i patrzy na mnie krzywo, bo ja życia niby nie znam, bo martwię się, że sprzątać mi się nie cche, a ona to przecież ma dwoje dzieci, zmęczona w weekend itd raz nam o tym naopowiadała, a na koniec dodałą,a le mimo wszystko POLECAM, IMIĘ NAZWISKO (tu swoje imię i nazwisko wstawiła), jak ania przybylska w reklamie kiedyś jak je sobie porównałam, to sobie pomyslałam, jezu...laska marzy o karierze, chyba jest zakompleskona, że w swoim stanie podrabia gwiazdę popaprało ja, to typ od gadek w stylu: "nie znasz prawdziwego życia", tekst, jakim w******ja bezdzietnych zawsze

Gość gość
Sa rzeczy wazne i wazniejsze. xxx na nic zdaje się, że coś jest ważne, skoro coś innego jest ważniejsze w praktyce to, co ważne jest jakby było wcale nieważne, skoro coś jest ważniejsze należy wybrać w życiu jedynie kilka rzeczy i je pielegnować ja jednym miejscu, na podium a nie, ze coś ważniejsze, cos mniej, bo wtedy co, co mniej ważne tak ajkby wcale nie istniało dla ludzi majacych rodzinę, rodzina powinna być na pierwszym miejscu, ale wy i tam rozdrabniacie g****o na atomy i wyszczególniacie co ważniejsze

Gość gość
Ja tego nie rozumiem. Ględzicie,że nie macie czasu na nic. Głupia wymówka ,bo jakoś moja siostra przy dwójce dzieci wygląda super. Zawsze dobrze ubrana a nie jakieś dresy wieśniackie. Wam się po prostu nie chce i taka prawda. Wolicie zwalić ,że to wina dziecka...

Gość gość
Też takie widuje...przed ciażą całkiem zgrabne dziewczyny a teraz wieloryby po 100 kg z tłustymi włosami ;/ wstyd się tak zaniedbać. Chyba 10 min na umycie włosów to można w ciągu dnia wygospodarować nie przesadzajmy znowu. Gdzie one facetów mają,że im dziecka nie popilnują przez tą chwilke...

Gość gość
facetów mają w d***e, moja droga iw tym rzecz