Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolny czas? mnie zabija nuda

Polecane posty

Gość gość

co robicie w wolnym czasie? mnie zabija nuda. mieszkam w 3 tys mieścince, nic sie tu nie dzieje, absolutnie nic. dookla pola, lasy, pola.... ile można spacerować po łonie natury. czasem z dziećmi cos robimy razem, ale one potrzebują nas coraz mniej (5 i 9 lat). Z żoną też nie ma co robić. W TV ogłupiająca nuda, ile można siedzieć w necie. Kiedyś mieszkaliśmy w UK, z pewnych względów musieliśmy wrocić. Tam było fajnie.

Gość gość
Może znajdź jakieś hobby :) nie wiem co by cie interesowało i jakimi funduszami dysponujeszwiec ciężko mi cos konkretnego zaproponować

Gość gość
tak to jest, jak człowiek nie ma żadnych zainteresowań , tak, jak autor tematu... Wżyciu sie nie nudziłam. Zawsze jest cos do poczytania, do ponaprawiania, do posprzątania, do poznania , do obejrzenia... Nie rozumiem w ogóle, jak mozna sie nudzic???? tak ci nudno? ksiązek nie czytasz, filmów nie oglądasz? to napraw tę uszczelke, o której zona nudzi ci już 4 miesiąc, pomaluj ten kawałek ścianyu, który dziecko zabrudziło mokrą eka, pozmywaj te góre naczyc po obiedzie, który zrobiła Twoja zona i który z przyjemnościa zjadłeś.....

Gość z mieścinki
największy mój problem, to to, że mając 40 lat nie mam i nigdy nie miałem żadnego hobby. tak naprawdę to nic mnie nie interesuje, moze oprócz jazdy samochodem, ale jeżdżenie dla samego jeżdżenia wydaje sie strasznie głupie. zreszta, nie jestem aż 'tak bogaty', zeby wyjezdzac paliwo, bo mam ochote pojezdzic sobie autem. inna rzecz - gdzie tu jezdzic - do duzego miasta mam 70 km i nawet jak tam przyjade, to tez nie widziałbym co ze sobą zrobić.... ogólnie nie powinienem narzekać, ale nie mam co w tym moim życiu robić (poza pracą, do której chodzę, żeby zarobić pieniądze dla rodziny.. jak miliony innych polaków)

Gość gośćula
reasumując - przykre to ,ale musisz wiedzieć że inteligentny człowiek nigdy nie nudzi się sam ze sobą . A Ty masz nawet żonę i dzieci i nadal nudno ?

Gość gość
Kup se wedke jedz na ryby. Jak zlapiesz tego bakcyla to juz cie niepusci.

Gość gość
Może modelarstwo ,kolejowe albo dioramy , może robienie zabawek dla dzieci np domki ze sklejki,akfarystyka no nie wiem :(

Gość gość
Może warto znaleźć sobie dodatkowe zajęcie? polecam nowy cykl na YT: http://youtu.be/jbBcKD-XPBw Teraz o blaskach i cieniach zawodu aktora http://youtu.be/9jc_XjRGFHE , ale co tydzień będzie prezentowany inny zawód – każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Książka, film , albo sznapsnięcie sobie gdzieś z przyjaciółmi :), już nie pamiętam kiedy się nudziłam ostatnio

Gość vienna2
Ja na nudę też nie mam czasu, ale wolny czas zawsze dobrze spożytkuję ;) Zakupy, sprzątanie, zabawa z dziećmi, spacery, kino, sznaps z przyjaciółką, wyjazd do rodziny, nazbiera się trochę tego :)

Gość gość
nudzą się nudni,potem są Ci co muszą mieć towarzystwo bo też bez nich się nudzą i atrakcje żywiołowe bo ich roznosi,na końcu są samotnicy co nawet jak ich w celi zamkniesz wymyślą coś ciekawego

Gość gość
trzeba próbować różnych aktywności, ja od roku jeżdżę regularnie na ryby, zaraziłam się tą pasją od znajomych, kupiłam odpowiedni sprzęt (na http://www.expertfloat.pl/punkty-sprzedazy jest spis dobrych sklepów) i teraz już nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy na ryby

Gość Głupek

Poznaj nowych ludzi kobiety   na przyklad 😂 , ogólnie to   posptrzatanie  dla mnie to nie jest nic ciekawego malowanie ścian  tez nie ,  inteligety człowiek się nie nudzi  hahah  bardzo cieawe ,    głupek się nie nudzi bo ogląda w kółko   to samo   w tv   tylko pod nieco zmienioną  postacią   i  ciągle jest ciekaw zakończenia   a to jest zawsze  bardzo podobne  , inteligentny  człowiek wie  ze  w polskiej telewizji niema co szukać  , polecam  sport jaki kolwiek jesli masz czas, wciągnie  cie jeśli spróbujesz ,   później kobiety  i samochody  haha    to napewno ci się spodoba  nie patrz na żonę  skoro się z nią nudzisz   to nie jest dobrze między wami spróbuj  czego nowego 😂   , a po zatytym  jakąś  pasje napewno masz ,  tylko  się lenisz  ,  i nie robisz nic w  jej  kierunku  rusz dupe w ta stronę  nawet jeśli to głupie