Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

miałam 3 orgazmy w ciagu 30 min

Polecane posty

Gość gość
niezly *****cz z twojego wspolokatora :D

Gość gość
Studzia....chciałbym tak jak Ty...

tak sie zastanawiam ile w zyciu miałam juz orgazmów. sama masturbacja dała mi ok. 2100 orgazmów, liczac przez 6 lat jeden dziennie (co było w przyblizeniu, bo np. miałam nieraz 4 orgazmy dziennie codziennie, a nieraz 2 tyg przerwy).

Gość alllan
Jak najbardziej lubisz się masturbować?;-)

orgazm trwa srednio ze 3 sekundy to 105 minut mojego zycia to orgazm non stop (jedynie z masturbacji)

Gość PEDRYL 24 LATA
Ja miałem 3 orgazmy w 3 minuty jak waliłem konia w rurze od odkurzacza. Niestety teraz już mi sie nie mieści w rurze ale może jakoś jom przerobie bo naprawde warto : o

Gość gość
PEDRYL odkurzacz przemysłowy moze te resztki twego durnego mózgu pochłonie

Gość gość
Studzia:-) sama ze sobą i to przy p****lu to ja mam 5 w pierwszych 15 min. Ale może też do tego dojdziesz, bo mam po prostu dłuższy staż niż ty w seksie . ( 37 lat) onanizuje się średnio 1 raz dziennie zazwyczaj rano po przebudzeniu. Włączam filmik i zaliczam najczęściej 2 do 4 orgazmów w zależności od nastroju, dnia cyklu- wiadomo jak dni płodne to i 5 będzie mało. Ciągle się chcę... ograniczeniem nie ma co ukrywać jest tez czas bo nie mogę poświęcić z rana na to godziny bo jej nie mam, max 15 -25 min. Więc filmiki wyselekcjonowane;-) wiem dokładnie co mnie kręci. Czasami pod wieczór w pracy gdy już nudnawo i to tyle jeżeli chodzi o masturbację. sex obecnie Z******TY. trafiłam na swoją drugą połowę seksualną. Ma 31 lat i potrzeby równie duże jak moje. Ale to pół biedy -on ma możliwości... je zaspokoić. Właśnie wróciłam z randki. Kochalismy się przez noc 14 razy. Tyle razy spóścił się on... ja orgazmów miałam conajmniej 28 bo praktycznie zawsze w trakcie pieprzenia z pomocą rączki łechtaczkowy. On gdy widział że ja mam orgazm zaczyna dochodzić. No i gdy jego penis zaczyna regularnie pulsować we mnie to mnie tak jara że się z nim synchronizuje i mam orgazm pochwowy... Uwielbiam jego sperme sciekajacą mi po udach... on jest moim number one ;-)

Gość gość
Niewyzyta armata:-)

Gość gość
Studzia ;) Sama... A myślałam że z narzeczonym mierzyłaś wszak suknię ślubną :classic_cool:

Gość gość
prostrytutka...

Gość gość
orgazmy z samym sobą to desperacja . PRAwdziwa kobieta uzywa do tegofaceta

Gość gość
gość dziś orgazmy z samym sobą to desperacja . PRAwdziwa kobieta uzywa do tegofaceta x Nie każda daie sie dymać na lewo i prawo prostytutko ty

Gość gość
ale ty durne dziewuszysko jestes nie dziwie sie ze sama musisz sie brandzlowac:D

mój narzeczony jest jeszcze w delegacji :D 14 razy????? Mój to max. 5 razy...

Gość gość
5 orgazmów pod rząd to i tak bardzo dobry wynik. Jesteś w wyśmienitej formie fizycznej :)

chodziło mi o 5 orgazmów mojego faceta w ciągu np. całej nocy. Ja rzadko mam orgazmy w czasie seksu, bo przez wiele czasu sie masturbowałam i jakoś ciężko mi dojść w inny sposób

Gość gość
Studzia dziś mój narzeczony jest jeszcze w delegacji smiech.gif 14 razy????? Mój to max. 5 razy. x Studzia mogę cie swoją pała wspomóc jak cie ręka boli...

Gość gość
Ale przynajmniej dochodzisz masturbując się :)

Gość gość
Studzia dziś masz faceta cieniasa i tyle :D

Gość gość
orgazmy z samym sobą to desperacja . PRAwdziwa kobieta uzywa do tego faceta x e tam desperacja,niech ćwiczy dziewczyna,to i swojego faceta czegoś nauczy ale fakt,faktem najlepszy,najdłuższy,z przelotem na inną planetę :P orgazm,podarował mi mężczyzna:)hmmm