Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie wakacje was stac

Polecane posty

Gość gość

i ile razy do roku?

Gość gość
Raz w roku np. Polskue morse. Gory. Bieszczady mazury jezioro

Gość gość
a jaką mace sytuację rodzinną i finansowa?

Gość gość
raz w roku zagraniczne za jakies 7 - 9 tys, raz w roku weekend do hotelu spa do polski za jakies 2 tys. ewent, jakis inny wyjazd ale tanim kosztem

Gość gość
2 x w roku wyjazd na tydzień lub 1,5 tygodnia za 6-8 każdy (max.) poa tym jakieś zwiedzanie miast w przedłuzonym weekendzie 2x w roku. Poza tym wyjazdy weekendowe (3-4 ray w roku). mamy spore dochody, 30 tys miesięcznie

Gość Ewa433
Ja co roku wypożyczam z mężem kampera i jedziemy gdzie się da...Polska a nawet Europa. To jest niezapomniana przygoda.Nie ma nudy, siedzenia w hotelu...tam gdzie staniemy tam jesteśmy. Coś pięknego. Od lat towarzyszy nam kamper http://autocampingi.pl znakomite auta, dogodne warunki.

Gość gość
Tylko na wakacie ,,pod barem''

Gość gość
na kafe każdy może być każdym i mieć wszystko

Gość gość
My jeździmy dwa razy w roku na takie 7-10 dniowe. I kilka razy w roku na weekendy do naszego ulubionego hotelu.

raz do roku, 14 dni all inclusive , Turcja, Grecja, Hiszpania, Bułgaria bądź Chorwacja czyli państwa nie za bardzo oddalone od Polski, zazwyczaj nie w sezonie, tylko maj ,czerwiec , wtedy jest taniej

Gość gość
Piotrek121212 dziś W pracy. Ja w wakacje tyram. x Dobre i to...

Gość gość
up

Gość gość
Moją rodzinę stać na: raz do roku 10dniowe wakacje Grecja, Chorwacja itd. wyjazd z tanim biurem, jedzenie we własnym zakresie. Czasami wyjazd zimą na narty, czasami na weekendy gdzieś tam :)

Gość gość
Zależy na co przyjdzie ochota w tym roku będzie Dubaj lub usa

Gość Hortenzja
Jedna dłuższe, latem. Niekoniecznie w kraju,ale też bez przesady. Ostatnio z bookapart.com w Budapeszcie :)

Gość gość
Różnie, ale: co roku jakieś 2 tyg nad ciepłym morzem, np Grecja, Hiszpania Kilka razy do roku jakieś krótkie wyjazdy np weekend w Rzymie czy Paryżu

Ech.... jestem przekonany, że spokojnie nas stać na tydzień luzu w ciszy i spokoju w Bieszczadach na ten przykład. Jezioro pod nosem, domek full wypasik, grillek i... bykiem leżenie. Znaleźliśmy taką miejscówkę w Wołkowyi. W sumie to mogę podać, bo weekend majowy już zarezerwowany: www.slonecznakraina.com Byłem, widziałem, polecam ;-)

Gość polita89
ja w tym roku jade pierwszy raz w życiu na wakacje zagraniczne. nigdy mnie nie było stać ale cena jest bardzo okazjonalna wiec jedziemy. 2300 zl. za dwie osoby do lloret do mar. a do tej pory jechałam zawsze na tydzień nad polsie morze. i to nie co roku poniewaz jak robiłam remont to nie jechalismy nigdzie

Gość gość
Byłem na święta w Barcelonie plus 2 dni w Loret de Mar. Kiedyś jak się miało po 17 lat to wydawało mi się ze to nie wiadomo co ( a może chodziło o te dziewczyny) a teraz to raczej kiepsko. No chyba ze w wakacje jak są studentki, ale co zrobić z zona wtedy:) Tak czy siak wydałem 3500 na pięć dni 3 osoby bez biura podróży.

Gość gość
w tym roku będę 2 tygodnie nad Bałtykiem w spa, ferii nie miałam, bo kiepsko było z urlopem, ponadto na długi weekend jedziemy do Włoch i w co drugi weekend w zasadzie jedziemy gdzieś w Polskę, zwykle do hotelu spa w jakimś ładnym mieście bądź zupełnej głuszy. Aha - każde święta też poza domem. Lubimy podróżować.

Gość gość
U mnie to raczej brak czasu ale zazwyczaj co trzeci rok super wakacje USA Chiny Kenia Meksyk a w miedzy czasie jakiś krótki wypad po Europie plus Turcja Egipt. Generalnie najlepsze wakacje to krótki wypad z mężem taki City Break, ale bez dzieci. Wole to niż wypasione wakacje z dxiecmi:).

Gość gość
kurfa na żadne debilu

Raz w roku dłuższe, np. Włochy czy Grecja z biurem podróży albo na własną rękę, a tak dwa razy do roku jakiś weekendowy wyjazd, wtedy najczęściej wypożyczamy kampera i jedziemy gdzieś nad jezioro;) w sumie te wypady kamperem lubię najbardziej, bo samochód wygodny, wypożyczamy zawsze z http://www.mastercamp.pl/ mają zadbane auta, w koło cisza, spokój, wieczorem ognisko;)

Gość Limi

Teraz jesienią jechałam do Turcji z Coral Travel. Bardzo mi się wyjazd podobał, było komfortowo i bezpiecznie. Jak dla mnie to ja mogę tak podróżować z biurem podróży.