Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19ed

jak szybko schudnac

Polecane posty

Hej dziewczyny ja swoja droge z odchudzaniem zaczelam jakis miesiac temu. Nigdy nie glodowalam bo to nie ma sensu poniewaz wtedy sa tylko efekty jo jo. Przez ten czas narazie schudlam jakies 2kg. Teraz waze 62 kg, ja sie nigdy nie glodzilam poprostu jem co trzy godz piec posilkow dziennie, cwicze jakies 45 min dziennie w tym jest skakanka hula hop przysiady i jakies cwiczenia na plaski brzuch. Niedlugo bede juz miala rowerek trenigowy od wczoraj zaczynam sobie pomagac 2 be slim. O dalszych moich efektach bede pisac juz wkrutce ;). Powodzenia;)

Waze już 60,5 kg nikt nie chce sie ze mna podzielic swoimi efektami???? ;-)

Połóż się na m-c do szpitala :D. Możesz np. próbować popełnić samobójstwo, z powodu swej "otyłości" :D i wylądować na miesiąc, albo więcej w psychiatryku. Tam zagwarantują Ci dietę :D i brak możliwości podjadania :D :D :D.

Gość 19ed
Nie jestem gruba ani nie mam otylosci tylko jak wiele kobiet mam problem z moim brzuchem wygladam jak w piatym miesiacu ciąży ;-)

Gość folin
skakanka to dobry pomysł zwłaszcza nowoczesna bezprzewodowa z licznikiem, pozwoli na jeszcze bardziej precyzyjny trening. Na przykład taka http://www.mango.pl/zdrowie_i_uroda/fitness- 1/urzadzenia_sportowe/skakanka_z_komputerem_treningowym która jest wyposażona w ergonomiczne uchwyty, bez uciążliwych sznurków czy kabli.

Gość gość
Hej jak tam wasze odchudzanie ja juz waze 57kg ;-)