Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów czy ladna z twarzy zadbana kobieta ale z lekka nadwaga moze byc dla w

Polecane posty

Gość gość

Przykladowo-czarne włosy do pasa duże oczy z długimi rzesami pelne usta wzrost 168 waga 80 lub blondynka duże oczy symetryczne usta wzrost 164 waga 78.jak to jest kręcą was tylko szczuple?ja uważam się za ladniejsza niz przecietna zreszta od wielu osób to juz slyszalam w tym facetów ale nie wiem ile w tym prawdy

Gość KotlinaKongo
musi być w co klapsa dać :) jestem za pozdrowionka

Gość gość
Chodzi ci o czarna czy blond?:)

168/80 to nie jest lekka nadwaga, to nadwaga jakieś 15-20kg. A jeśli masz problem z akceptacją własnego ciała to zacznij trenować i prawidłowo się odżywiać.

Gość gość
Widzisz akurat nie mam z tym problemu poza tym nie wyglądam jakbym miała taka nadwagę bo poszlo równomiernie

Gość gość
Zreszta mam slaba przemianę materii uwarunkowana genetycznie niestety zreszta te kilogramy zostały mi po 2ciazach.i powiem wam ze lepiej wyglądam teraz niz wtedy gdy wazylam 58.mialam za chude nogi i zero tylka i biustu(a) teraz mam c wiec to chyba na plus:)

Gość gość
tak,ja taka jestem ,mam naprawdę bardzo ładną buzie,długie zadbane włosy , ubieram się ciekawie i wiem że to dziwne...ale mam straszne powodzenie. Mam 162 cm i 76 kg.

Gość gość
mmmmm, az slinka cieknie na takie kraglosci. kobieta musi miec pulchny tylek, grube uda i wciecie w talii.....

Gość gość
nie wiem może to własnie kwestia samoakceptacji ,ja siebie w 100% akceptuje,wiadomo fajnie byłoby zrzucić z 15 kg ,ale zycie jest za krótkie na diety, ciesze sie kazdym dniem ,kazdym ciastkiem ,kazdym promykiem słońca,nie myslę w ogóle o swojej nadwadze,myslę jak uwypuklić atuty i zminimalizować niedobory ,bo idealnych ludzi nie ma :) Oczywiscie nie zalegam przed tv a dużo spaceruje ,chodzę na basen ( z taaka wagą :D),ale nie ćwiczę jakos specjalnie i nie stosuje diet. Najważniejsze to chyba zaakceptowac siebie ,u mnie to przyszło jakos samoczynnie ,zwłaszcza że inwestuje też w wewnętrzne piekno

Gość gość
Wydaje mi się ze to jest tez kwestia akceptacji właśnie swojego ciała.jak bym miała kompleksy to chyba nawet nie chciałoby mi się dbać o siebie bo byloby mi bez różnicy zawsze miałam powodzenie u mężczyzn ale teraz jakos bardziej

Gość gość
Moj znajomy ma ladna szczupla żonę a ciagnie go do bylej ktora szczupla nie jest wiadomo bardzo dużo kobiet z nadwaga jest po prostu brzydkich i nieatrakcyjnych ale niektóre maja w sobie to cos

Jeśli masz takie podejście i akceptujesz swoje ciało, to po co pytasz o to facetów na ero?

Gość gość
Przeciez napisałam.pytam ile w tym prawdy:p

No spoko. Mnie akurat kobieta z nadwagą nie pasuje . Lubie szczupłe wysportowane

Gość gość
Wiadomo każdy ma swój typ tak mi na przykład nie podobają się blondyni w ogole jestem wybredna naprawde malo jest takich którzy podobaliby mi się co do wyglądu.

Gość gość
Ale lubie takich z tatuażami;)

No ja jestem brzydki, nie podobam się kobietom. Ale kobiety o tym nie wiedzą i mnie lubią ☺

Gość gość
Najpiękniejsze kobiety są z krągłościami pupa musi być duża i krągła , ja uwielbiam takie kobiety i tylko w takich gustuje , chuda z kosćmi mnie nie interesuje ...... "....dobry pies na same kosci nie idzie ... " Może się znajdzie jakaś krągła Pani na nową znajomość ? zapraszam : rodman322@wp.pl

Gość gość
Mam:)na lopatce ale planuje jeszcze sobie zrobić.

Gość gość
mam naprawdę bardzo ładną buzie x otyłą i to nie jest ładne, nie mówiąc o bardzo

Gość gość
czy ładna z twarzy zadbana ale z lekką nadwagą kobieta może być dla was x Nie może. Jak już napisał Androgen: "168/80 to nie jest lekka nadwaga, to nadwaga jakieś 15-20kg", czyli duża. Kobieta z nadwagą nie jest zadbana, jest zaniedbana.

Gość gość
Wybacz ale nie masz lekkiej nadwagi. Myślałem, że przeczytam np 164 waga 65 kg. Jesteś po prostu zapasiona.

Gość gość
Udowodnilabym ci jak bardzo się mylisz ale nie będę zniżać się do twojego zerowego poziomu;)

Gość gość
Androgen dziś 168/80 to nie jest lekka nadwaga, to nadwaga jakieś 15-20kg. A jeśli masz problem z akceptacją własnego ciała to zacznij trenować i prawidłowo się odżywiać. X Oj jo joj. Ekspert BMI teoretyk sie odezwal. Skad wiesz, jak wyglada sklad ciala, ze rzucasz takie smiale stwierdzenia? Przy wysokim poziomie hormonow anabolicznych, bardzo duzy udzial w wadze beda mialy kosci i miesnie. Takie kobiety to cud miod, orzeszki, palce lizac, demony w lozku.

Wysoki poziom np testosteronu skąd? chyba z propa. jakim cudem kobieta z 10krotnie mniejszą produkcją testosteronu niż mężczyzna ma nabrać takiej masy? Tak, wiem że nie ten heden hormon odpowiada za budowanie mięśnia. Wyciągam celowo ten jeded przykład by pokazać, że waga 80 kg u kobiety to na prwno nie same mięśnie.

Gość gość
65 kg przy 164 cm to nie jest nadwaga a jeśli już to 1kilogramowa. Faceci niech najpierw sami na siebie spojrzą a potem krytykują. A nie jacyś kurduple 175 cm z zakolami, wąskimi ramionkami i brzuchem piwnym będą kobiety krytykować

Gość gość
Skąd wzięłaś te 164/65 czytaj uwaznie