Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_Miśka

Ukryta celiakia i pszenica powodują bezpłodność

Polecane posty

Gość gość_Miśka

Wiedziałyście o tym? Jeżeli często jesteście zmęczone, macie depresyjne myśli, mało żelaza (nieprawda że taka uroda kobiet lub obfite miesiączki - ja takie mam, jestem na diecie bezglutenowej i mam full żelaza), wzdęty brzuch, jesteście ciągle chude lub ciągle grube, występują u was samoistne poronienia, nie dochodzi do zapłodnienia, to może to być UKRYTA CELIAKIA. Często dokładne badanie takie za około 120zł ratuje życie. Pszenica staje się powoli wrogiem płodności, powoduje choroby tarczycy, Hashimoto, rozlegulowuje hormony. Poza tym parabeny w kosmetykach działają TOKSYCZNIE. Brak witaminy D powoduje pochmurne myśli i źle wpływa na płodność. Mężczyźni popełniają ten błąd, ze trzymają laptopa na kolanach, kąpią się w wannie, zamiast brać szybki prysznic, chodzą do sauny, a to niestety fatalnie wpływa na płodność. Głupia pianka do golenia przyśpiesza dojrzewanie płciowe, co jest udowodnione naukowo. Zauważcie, że takie brudasy z patologicznych domów mają wiele dzieci, bo nie wklepują w siebie mnóstwa kosmetyków i nie siedzą w wannie, bo się umyją w misce i jest dobrze:) Dlatego mam nadzieję, że powyższe rady okażą się dla was pomocne i wkrótce każda z was doczeka się dzidziusia.

Gość gość
To prawda, zgadzam się z autorką.