Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam mila Pania

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imie Krzysztof mam 40 lat kawaler bezdzietny lubiacy bardzo dzieci. Poznam Towarzyszke zycia Prosze o kontakt 0048 791 581 975

Gość gość
proszę o telefon Panie mające emeryturę

Gość gość
mile panie chlopczyku wymarly z dinozaurami

Gość gość
Panie mające emeryturę są miłe.

Gość gość
weż sobie na roksie miłych pań szukaj:), tutaj to tylko głupie prostytutki są do opróżniania jaj...

Gość gość
a i jeszcze jedno mam na imie Pierre a na nazwisko Dolewas

Gość gość
Ja pisze tutaj szczerze a taka desperatka jak ty niech sie lepiej nie udziela nikogo nie szukam do oprozniania jaj a moze chcesz sie oglosic?jestem niezalezny finansowo mam swoja gospodarke i jezdze w Spedycjach po calej Europie wiec nie potrzebna mi jest zadna pani z emerytura jesli nie zostalas dobrze przetrzepana to prosze wyzywaj sie gdzie indziej a nie pod moim postem szukaj dalej zegnam ozieble takie jak TY!!!!!

Gość gość
ty kierowco a ty przebadałeś się dokładnie na wypadek kiły, syfilisa oraz HIV?obrzydzenie mnie bierze , gdy pomyślę , że miałabym być kimś kto z przydrożnymi "miłymi paniami"się zapoznawał i je poznawał. spadaj nieudaczniku. skoro tu szukasz kobiety

Gość gość
a może ty frajerze jaki naganiacz -alfons jesteś do burdeli na zachodzie?

Gość gość
gość dziś ty kierowco a ty przebadałeś się dokładnie na wypadek kiły, syfilisa oraz HIV?obrzydzenie mnie bierze , gdy pomyślę , że miałabym być kimś kto z przydrożnymi "miłymi paniami"się zapoznawał i je poznawał. spadaj nieudaczniku. skoro tu szukasz kobiety x Większość chłopów tak robi panienko głupia ty..

Gość gość
Posluchaj lachonie nikt cie nie prosi o pisanie pod tym postem a kile to ty masz bo az tu smierdzi i zacznijmy od tego desperacie ktoby cie chcial.....stara panna nie wytrzepana albo sama bo nikt by z takim kondonem jak ty nie wytrzymal.W niedziele porzadne kobiety zajmuja sie domem rodzina spotykaja sie z przyjaciolmi a nie o 12 w poludnie siedza na forum i sledza komu by tu d***bac za robote sie wez i tu nie pisz ok .Nie oceniaj ludzi swoja miara rozpierdziuchu

Gość gość
ja jestem miła

Gość Krzysztof z tematu
A masz dzieci? Bo bez dzieci nie biorę, muszą być dzieci, najlepiej chłopczyk zaprawiony w bojach mały ministrant:D