Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ańka

Opiekunki osób starszych w Niemczech

Polecane posty

Gość ańka

Są tu takie? Chciałabym porozmawiać

Nie ma nikogo? Czy może takie jesteście zapracowane?

Gość gość
znałam pewną osobę co pojechała na miesiąc była fizycznie i psychicznie wykończona musiała gotować sprzątać i takie tam w dodatku była budzona w nocy ale sporo zarobiła z kilka tysięcy

Gość opiekunkaniemca
podziwiam tych starych Niemców , jak im jeszcze prężnie stają penisy

Gość gość
Ja też znam kobiety, które tam jeżdżą. Jedne mają lepiej inne gorzej, ale na ogół nie narzekają.

Gość gość
ja bym sie bałą pojechać, zaraz syn takiej babci by się chciał do mnie dobierać:o

Spotkanie dla poszukujących pracy jako opiekun/ka osób starszych W najbliższy poniedziałek tj. 14 września 2015 r zapraszamy na spotkanie informacyjne MEDIPE, które odbędzie się w MCK MYSŁOWICE przy ulicy Mikołowskiej 3. Do Państwa dyspozycji bedą równiez inne lokalne oferty pracy. Rozpoczynamy o godz.10.00 . Serdecznie zapraszamy!

Uwaga – dobra wiadomość dla wszystkich opiekunek osób starszych z województwa lubelskiego! W związku z dużym zapotrzebowaniem na usługi opiekuńcze na terenie Niemiec, otworzyliśmy nowy oddział MEDIPE w Lublinie. Wszelkich informacji chętnie udzielimy w biurze przy ul. Lipowej 3 lub telefonicznie 81/ 475 60 60. Zapraszamy również na uroczyste otwarcie, które odbędzie się 22 września 2015 o godz. 10:00 pod wyżej wymienionym adresem!

Uwaga – dobra wiadomość dla wszystkich opiekunek osób starszych z województwa lubelskiego! W związku z dużym zapotrzebowaniem na usługi opiekuńcze na terenie Niemiec, otworzyliśmy nowy oddział MEDIPE w Lublinie. Wszelkich informacji chętnie udzielimy w biurze przy ul. Lipowej 3 lub telefonicznie 81/ 475 60 60. Zapraszamy również na uroczyste otwarcie, które odbędzie się 22 września 2015 o godz. 10:00 pod wyżej wymienionym adresem!