Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatamama

Plastyka brzucha

Polecane posty

Gość beatamama

Hej dziewczyny, zamierzam zrobić plastykę brzucha i zastanawiam się nad dwoma klinikami: kolasinski w swarzedzu i bienkowski w bydgoszczy. Czy ktoras z was robila plastyke brzucha w ktores z tych klinik? jesli tak, to czy mozecie cos napisac wiecej? kogo polecacie itp. pozdrawiam

Zabiegiem stosowanym w celu wyszczuplenia, wymodelowania sylwetki jest endermologia. Polega on na masażu tkanki przy pomocy specjalnej głowicy, który ma mechanicznie stymulować tkankę tłuszczową do metabolicznego ożywienia.

Gość gość
Ja bym zaczęła na Twoim miejscu od zabiegów mniej inwazyjnych typu liposukcja ultradzwiękowa połączona z dermomasażem. Najlepsze salony kosmetyczne znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość babeczka_1982
Witajcie ... ponieważ schudłam bardzo duzo ( 40 kg ) - mój brzuch wygląda fatalnie ... próbowąłam ćwiczyć - zeby jakos wpłynąc na poprawe skóry na brzuchu - niestety widoczne slady po dwóch ciązach sprawiaja ze na brzuchu mam okropny wiszacy fałd . Zdecydowąłam się na plastykę powłok brzusznych która będzie dokladnie za tydzien . Bardzo się boję ... jesli ktos z Was ma to juz za sobą opowiedzcie co mnie czeka ...

Gość gość
Powodzenia

Gość gość
hello, mam dokladnie to samo. tyle ze termin operacji wstepnie na 6.05 dopiero. jak mozesz napisz jaka klinike wybralas bo ja nadal mam watpliwosci :/ jak masz ochote moge podac mail

Gość gość
Ja widzialam plastyke brzucha spod skalpela kolasinskiego i lepiej żeby nadal robił piersi,sama bym do niego poszła.Natomiast plastyke brzucha polecam w Mandala Clinic w Poznaniu u dr Samira.Można ja połączyć z odsysaniem tłuszczu vaser lipo i tluszcz przeszczepic w piersi.