Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłotnia w związku

Polecane posty

Gość gość

Zanim przeczytacie moja historie prosze was o pomoc, naprawde nie wiem jak mam sie zachowac w tej sytuacji. Rok temu moj partner zdradzil mnie, wybaczylam mu i ponownie sie zeszlismy (nadal pracuje z ta kobieta z ktora mial romans). Ostatnio mial urodziny w związku z tym zaprosilam jego rodzicow na te okazję. Wiedział o ktorej jego rodzice maja przyjsc lecz mimo wszytsko spoznil sie, bo musial koniecznie zorganizowac impreze w pracy. Jego rodzice mieli do mnie wielką pretensje ze musza na niego czekac. Gdy poszli powiedziałam mu ze jest mi przykro z tego powodu i zaczela sie awantura. Uderzył mnie, uwaza ze jest to usprawiedliwione bo zwocilam mu uwage w jego urodziny a powinnam siedziec cicho. W kazdym razie wyszedl do domu swojej mamy. Ta do mnie zaczela wydzwaniac wyzywac mnie, powiedziala ze pieprzy takie imprezy (co sprawilo mi wilka przykosc bo wiele seca w to wlozyłam). Nie mniej jendak chcac napawic sytuacje pojechalam po niego i przeprosilam. Mimo zgody dalej mnie traktuje z góry. Kiedy probuje z nim rozmaiwac to drze sie na mnie ze nie ma ochty na moje towarzysto. Nie wiem co mam zrobic. Gdy w tamtym roku kłocilismy sie i mimo zgody dlaje bylismy obrazeni on poszedl do innej. Boje sie ze teraz bedzie tak samo. Z dtugiej strony wiem ze nie moge dac soba tak pomiatac. Kocham go i nie chce go staacic. Nie wiem co robic. Prosze o rady.

Gość gość
Jak go kochasz i nie chcesz stracic k*****arza i damskiego boksera..no cóż. .my ci nie możemy pomóc.

Gość gość
Droga Ewciu widze ze czytasz ze zroumieniem rada to nie to samo co ktytyka, nie spamuj tematu

Gość gość
u mnie jest tak, że to facet mi nadskakuje :D nie byłabym z kimś kto mnie zdradza czy bije, dla mnie to byłby koniec związku. I nie wkręcaj sobie żadnej miłości i że nie dasz rady bez niego żyć bo to są tylko chore urojenia twojego umysłu. Facetów jest tylu na świecie, że zawsze się jakiś znajdzie i nie musisz siedzieć z chamem i prostakiem. Chyba że ty jesteś z tych co lubią być bite i zdradzane, a to przepraszam. W takim razie powodzenia ;)

To kochaj go na odległość. A on Ciebie SZANUJE? Pytanie retoryczne. Na pewno nie, bo ty sama siebie nie szanujesz. Tylko tyle, i az tyle.