Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich jestem tu nowa. Rok temu urodzilam coreczke i z moim mezem postanowilismy ze poczekamy tak do 3 lat na nastepne dziecko a wiec poszlam do mojej gin po tabletki anty... wypisala mi tabletki dla kobiet karmiacych piersia i na zaczymanie okresu hmmm tu zaczely sie pokazywac moje objawy bralam tabletki od pierwszego dnia miesiaczki poniewaz mialam okropne bole brzucha przestalam je brac po 2 tygodniach. pierwsza tabletke wzielam 12 styczen 2015 do 26 stycznia w tym czasie caly czas mialam jakies plamienia. 22 stycznia mialam stosunek (tak do konca) w tych 2 tygodniach brania tabletki zapomnialam wziasc je za 2 razy ale na drugi dzien wziela 2 tab. dzisiaj mamy 22 luty 2015 okres mi sie spoznia 13 dni mozliwe ze jestem w CIAZY!!!!!! POMOCY

Gość gość
Przy takim branij tabletek jak najbardziej

Gość gość
Albo hormony zwariowaly. Albo ciaza w ktora jak najbardziej moglas zajsc

Gość gość
w glowie mam jeden wieli mentlik poniewasz te tabletki byly na zaczymanie miesiaczki mozliwe ze przez nie mam tyle opoznienia ?

Gość gość
Na jakie zatrzymanie miesiaczki??? Masz pojęcia jak działają tabletki antykoncepcyjne? Poza tym nie bierze się ich jak cukierki tylko REGULARNIE! Idź lepiej po test

Gość gość
sprawdzajac teraz na kalendarz 22 akorat mialam dziej plodny ale do 26 bralam jeszcze tabletki juz sama nie wiem jutro ide zrobic beta hcg. dzieki wielkie za odpowiedzi :)

Gość gość
poszlam do moje gin.. i powiedziala ze to sam tabletki na antykoncepcje i ze mi zatrzymaja okres wiec juz sama nie wiem.

Gość gość
Boże ty widzisz i nie grzmisz- dorosła kobieta, matka....

Gość gość
Maskra.. Nie wierze w to co czytam :D

Gość gość
nie oceniaj mnie w ten sposob poprostu sie tak stalo i tyle chciala tylko sie dowiedziec co inne kobiety o tym mysla

Gość gość
Oceniamy jedynie twoją głupotę i brak elementarnej wiedzy

Gość gość
mieszka juz 8 lat za granica macie na 100 % racje ze wszystkim ale ja chcialm tylko sie dowiedziec co myslicie na moj temat ok dzieki wszystkim za odpowiedzi pa

Gość gość
nie wierze co czytam.i takie kobiety sa wsrod nas?tabletki anty sa skuteczne jesli bierze sie REGULARNIE!!!

Gość gość
jesli to ciaza je jestem bardzo szczesliwa tylko chcialam wam opisac maja historie i tyle