Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia_1995

Dziewczyny pomóżcie:(

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Spotykam się ze wspaniałym mężczyzną. Od 11 mc-y jesteśmy parą. Jest ode mnie starszy o 4 lata. Chciałabym spędzić z nim resztę życia i wiem, że mu też na mnie bardzo zależy. Przeze mnie zmienił się o 180 stopni. Wcześniej lekkoduch i kobieciarz. Dobrze się uczył i założył własną działalność która dziś przynosi naprawdę sporo pieniążków. Kiedy się poznaliśmy zaczął odkładać na konto i za rok wprowadzi się do swojego nowego domu. Każdą wolną chwilę spędzamy razem. Moi rodzice go uwielbiają a mój tata traktuje go jak syna którego nigdy nie miał. Z kolei jego rodzice są dla mnie bardzo uprzejmi i ciepli a jego mama i siostra zapraszają mnie na obiady, wspólne wyjazdy, zakupu. Bardzo mili ludzie. Problem w tym, że ja chce przeżyć swój pierwszy raz po ślubie. Wiem, że jemu tego brakuje chociaż wprost mi tego nigdy nie powiedział. Moja najbliższa przyjaciółka znała go wcześniej i mówiła, że to super chłopak ale mówiła też, że sporo dziewczyn spało z nim i było w luźnych związkach. Tak mnie to dręczyło, że wczoraj pierwszy raz zapytałam go o to. Doznałam szoku. Nawet nie jest w stanie powiedzieć z iloma dziewczynami spał:( i kochał się na wszystkie możliwe sposoby w tym anal i sex z dwiema. Co ja mam teraz zrobić? Jak przestać o tym myśleć? Powiedział, żę to wszystko było zanim mnie poznał i że żałuje. Jak ja teraz sobie o tym pomyśle to nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie rozebrać się przed nim:( co jeśli on będzie chciał anala lub oral? nie jestem w stanie mu tego zrobić. Kocham go i on też mówi, że mnie bardzo kocha. Cieszę się że nie skłamał mi ale nie wiem co jest gorsze. Jestem załamana. Zwierzyłam się mojej mamie i mama pocieszała mnie, że to przystojny chłopak i dlatego miał powodzenie a jeśli tyle mc-y wytrzymał bez kobiety to naprawdę mu na mnie zależy. Namawia mnie również bym poszła z nią do lekarza i się zabezpieczyła. Jest wogole innego zdania co ja, że z dziewictwem trzeba czekać do ślubu chociaż sama tak zrobiła. Sama nie wiem co mam robić. Proszę dziewczyny pomóżcie mi.

Gość gość
pewnie ma jakas na boku i z nia spi

Gość gość
Niecały rok, to za wcześnie aby już myśleć o wspólnej przyszłości, ślubie i dzieciach, jak minie 2-3 lata i nadal będzie między wami ok, to raczej nie będziesz miała się czym martwić. Osobiście nie związałabym się z takim facetem co miał dużo kobiet, bo uważam że tacy nigdy się nie zmienią i zawsze będą się puszczać jak tylko znajdą jakąś chętną.

Gość Angelika_85
Witam Mój mąż zanim się wyszumiał to zaliczył wszystkie moje koleżanki i ja również mu uległam. Jest bardzo przystojny i gdy zostaliśmy na weekend w akademiku stało się to. Nie żałuje niczego. Zaszłam w ciąże, zamieszkaliśmy razem. Jesteśmy 12 lat po ślubie a on wpatrzony jest tylko we mnie. Wraca po pracy od razu do domu, nie spotyka się z dawnymi kolegami i zalicza tylko mnie. Kocha mnie nad życie i ja również to odwzajemniam. Pasujemy do siebie bo ja również uwielbiam się z nim kochać co noc na wszystkie możliwe sposoby.

Gość gość
dziewczyno, jesli jestes jeszcze dziewica, to skad ty mozesz wiedziec jaki seks lubisz? moze wlasnie anal bedzie Twoim ulubionym?

Gość Wiki121
Nie wiaz sie z nim na stale. Tacy faceci ktorzy obracali nieskonczona liczbe dziewczyn beda zawsze czuli niedosty, nawet jak bys na kolanach robila mu codziennie loda z polykiem a on waliby Cie wczesniej w dupsko.Jak juz probowal wiecej niz z jedna to Twoje trzy dziury szybko mu sie znudza.