Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotnikiem z natury i trudno mi znaleźć miłość

Polecane posty

Gość gość

Mało komu odpowiada taka introwertyczna, skryta natura.

Gość gość rroxxi
ja lubie spokuj przede wszystkim

Gość gość
no ale Tobie odpowiada, jeżeli jesteś samotnikiem i introwertykiem to po co Ci ktoś, kto ma ten święty spokój zakłócac miłość to nie sielanka, to burze, namiętność, niepewność, brak skupienia, nieprzespane noce, płacz, krzyk, śmiech ...cała kakofonia doznań,z dala od których lepiej się trzymac, jak się lubi spokój i samotnośc ...

Gość gość
To otwórz się na miłość. Wtedy sie uda :)

a Tobie odpowiada? i czego tak naprawdę chcesz? kobiety introwertyczki, z którą zamkniecie się w domu czy jednak kobiety nieintrowetyczki, która cię otworzy?

Gość gość
To, że ktoś jest samotnikiem z natury nie jest równoznaczne z tym, że nie potrzebuje żadnych ludzi. Każdy człowiek ma potrzebę bliskości.

Gość gość
Nie zgadzam się też z tym, że ludzie o takiej naturze siedzą tylko w domowym zaciszu. To nieprawda. Ja np. uwielbiam podróże, spacery na łonie przyrody, poznawanie nowych miejsc, zabytków. A to, że zazwyczaj nikt mi nie towarzyszy? Może tak właśnie jest lepiej. Chociaż są momenty, kiedy brak tej drugiej osoby staje się odczuwalny. Zauważyłam jednak, że czuć to bardziej, kiedy znajduję się wśród ludzi niż w samotności.

Uogólnianie, typu "ludzie o takiej naturze" jest bez sensu. Czekajmy co autor odpowie, jak widzi swoja samotność i związek.

Gość gość
fikumikuu znawca ludzi, a siedzi na kafe i skomle o bruneta. kto by chciał taką...

Gość gość
Jak lubisz samotność,jestes mruk,nudziarz i smutas,nie towarzyski despota ,choleryk to juz zawsze będziesz sam,nie licz na cud.

Gość gość
dziś ktos tu sie za duzo sulejmana naogladal xp

Gość gość
Ja jestem facetem i też introwertykiem, pracuję, uczę się i jeszcze trenuje sport, ale najlepiej jak siedze w domu i czytam książkę albo idę sam na spacer. I będę szukał właśnie introwertyczki bo to wspaniałe dziewczyny. Nie szlajają się po jakichś dyskotekach, nie zalewają się w trupa nie uprawiają seksu z jakimiś chamami. To porządne dziewczyny o które warto się starać. Uwierzcie dziewczyny, że nie jeden facet się wami zainteresuje, mówie wam!

Gość gość
Ja mam gdzieś nudziarza,fajtłapę i pewnie w lozku len i nieudacznik ,spadaj,kup sobie psa,rybki i papugę.

Gość gość
szukaj introwertyczki ,żebyś nie trafił na lalunię powyżej :-) zresztą jako introwertyka ochroni Cię intuicja

Gość gość rroxxi
dokładnie .też kocham spacery w ciszy po polu lub lesie spiew ptakow dziala jak lek .Zwiedzanie i podrozowanie jest piekne .ale wiadomo ze przychodzi czas ze chcemy miec kogos to by podzielal z nami ta pasje.

Gość gość
prawdziwa milosc jest tylko jedna

Gość gość
ja tez lubie spokoj

Gość gość rroxxi
Czytanie ksiazek to tez cos przyjemnego dla osob ktorzy maja fantazje oczywiscie w dobrym znaczeniu tego slowa.Tylko teraz szulac drugiej polowki ktora taka jest .