Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkie maleństwa

Mam małe piersi i motylka i się tego nie wstydzę ;)

Polecane posty

Gość słodkie maleństwa

Podoba mi się mój mały jedyny biuścik i słodki motylek ;) nie rozumiem czemu wyinne kobiety siesię tego wwstydzicie i narzekacie. :P Uważam, że to ze nie mamy dużych piersi a mamy motylki nie powinniśmy się tego krepowac i powinniśmy być z nich dumne :) to ze facet lubi duże i tylko z takimi się umawia świadczy tylko o tym jaki jest płytki i głupi skoro coś takiego jest dla niego ważne Wiec drogie panie nie wstydzić się swoich maleństw które długo będą jędrne i sterczące ;) chwalicie się nimi, chodźcie bez staników, bo przecież możemy :)

Gość słodkie maleństwa
*chwalcie

Gość gość
jestem za. male jest piekne. motylki tez.

Gość gość
Male piersi sa jeszcze do zaakceptowania ale uwazaj zebys sobie nie stanela na skrzydlo nietoperza plytka kobieto, a w zasadzie pusta w całej dwuznaczności bo kto takiej zapakuje i po co?

Gość słodkie maleństwa
A to źle ze mam motylka u niby czemu jestem według ciebie pusta? Bo się akceptuje i nie wstydzę się swojego wyglądu ;)

Gość słodkie maleństwa
Powiedziałam ze mam motylka to od razu głupi ludzie myślą że mam te wargi do pięt :P wystają tylko 1.5 cm ;)

Gość gość
Infantylna dziunia :O

Gość gośćmenmenmenemdne
Motylki ble

Gość słodkie maleństwa
A ty czemu uważasz ze jestem niedorozwinieta? nie uważam się za bóstwo ani za nie wiadomo jak piękna osobę tylko poprostu nie wstydze się swojego wyglądu i podobam się sobie samej mimo że jestem przeciętnej urody ;) To właśnie pewność siebie nas upiększa :)

Gość słodkie maleństwa
A jak narazie spotkałam do tej pory tylko mężczyzn którym się podobają motylki :)

Gość gość
wytatuuj to sobie na czole, nie będziesz musiała zaśmiecać forum swoimi infantylnymi dyrdymałami :p

Gość słodkie maleństwa
A czy ja tu kogoś obrażam, mówię coś obraźliwego, że tacy podli dla mnie jesteście? Jak tak to pocieszacz dziewczyny żeby się nie wstydzily, a jak ja powiedziałam ze mój wygląd mi nie przeszkadza i mi się podoba to od razu jestem wyzywana, cala kafeteria :P

Gość gość
powiedziałaś? to już spadaj dziunia :p

Gość słodkie maleństwa
Są tu tematy o gownie o sikaniu a to mój temat wam przeszkadza, heh :P Człowiek raz napisze co myśli i juz jest Nietolerowany :P

Gość gość
wybacz :p głupoty nie lubimy :p

Gość oironio
Pusta i plytka jestes tylko dla tego ze dokladnie takimi przymiotnikami okreslilas facetow ktorym sie duzy biust podoba. Ja osobiscie wole taki biust jak ty masz, ale chcę ci uzmyslowic ze to media kreuja stereotyp wielkiego biustu, az biznes na tym robi medycyna i przemysł, sa wkladki do biustonosza, a nie jedna z twoich kolezanek je sobie wsadzala zeby spodobac sie koledze ze starszej klasy.

Gość słodkie maleństwa
Gdybym napisała ze nie lubię swoich piersi i motylka od razu byłoby 100 komentarzy o tym ze nie mam się czego wstydzić :P i kilka komentarzy przeczacych Haha, cala kafeteria

Gość gość
Bez sensu jest tytuł tego postu, równie dobrze ktoś mógłby napisać "mam nos i dwoje piwnych oczu i się tego nie wstydzę" Taka wypowiedź sugeruje, że można by było i jest się czego wstydzić. A niby czego?! Jedni są tak zbudowani, inni inaczej i to nie jest powód do wstydu, bo za co? za matkę naturę? A swoją drogą "bułeczki" są takie jakby nie w pełni rozwinięte, niedojrzałe, zatrzymane w rozwoju.

Gość słodkie maleństwa
Ja miałam na myśli mężczyzn którzy patrzą tylko na rozmiar a na nic więcej, sama spotkałam się z takimi przypadkami ze facet brał dziewczynę chamska niekulturalna co zdradza a brał ją ze względu na piersi i to o takich facetów mi chodziło

Gość gość
dziunia zaraz ci obrzygam temat - wypad

Gość słodkie maleństwa
Napisałam taki temat ponieważ większość tutejszych tematów jest o tym ze "mam motylka i go nie cierpie" "kompleks małych piersi"

Gość gość
Bo są ludzie i taborety !

Gość gość 71
Małe sterczące piersi i motylek, coś pięknego!

Gość gość
rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg

Gość oironio
Mialas na mysli... a powiedzialas obrazliwie ze faceci sa glupi i plytcy stad ten awers wszystkich wzgledem twojej osoby. Oni ta twoja kolezanke brali zeby podupczyci zostawić, od taki cycaty worek na spermę, tylko w odróżnieniu od twojej kolezanki ty to zauwazasz, ona jeszcze nie. Nikt nie bedzie chcial takiej zony ktora przelecialo cale miasto. Zaloze sie ze ona kiedys wyjedzie.

Gość gość
rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg

Gość oironio
Przepros facetow bo inaczej zarzygaja ci temat. Widzisz taka bylas dziarska, taka pewna siebie i co? Szybko ciebie sprowadzili do parteru. Choc swoja droga dobrze mi sie z toba pisalo. Tam gdzies miedzy pawiami tego goscia o slabym zoladku cos ci wtracilem...

Gość słodkie maleństwa
Już na samym początku przecież wspomniałam ze chodzi mi o mężczyzn którzy zwracają tylko na piersi a nie na ich właścicielkę. Bo to takie zachowanie uważam za płytkie, branie kogoś pod wygląd a nie pod osobowość i charakter

Gość gość
wynocha

Gość gość
a ty co najpierw zaprezentowałaś? no przecież nie rozum :O wynocha bo będę rzygać