Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo chudy facet

Musze to w koncu zrobic, ale nie mam z kim?

Polecane posty

Gość bardzo chudy facet

Witam. Sprawa wbrew pozorom jest dość poważna, nie jestem też trollem piszącym sobie z nudy. Jestem już po 30-stce ale tak się złożyło, że jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu. Wiem, brzmi to wręcz niewiarygodnie, ale to prawda. Mieszkam za granicą, moje życie towarzyskie praktycznie nie istnieje, wszystkie dziewczyny z Polski mają tu swoich chłopaków, a dla miejscowych jestem zupełnie nieatrakcyjny. Czy jest jakiś sposób, żeby poderwać dziewczyna choć na jedną noc, na jeden wieczór? O stałym związku już nawet nie wspominam, bo to raczej niemożliwe. Jeśli tak, to jaki? Pytam, bo poważnie tracę już resztki nadziei że kiedyś w końcu to zorbie, a nie chcę przecież iść do bur..elu czy korzystać z jakiś seks-portali, bo nie jestem tego typu facetem. Mam w sobie, tak myślę, jakąś odrobinę przyzwoitości. Mam kilka profili na portalach randkowych, ale nikt do mnie nie pisze ani nie odpowiada na moje posty, sporo jeżdżę po europie, sypiam po hostelach, ale nie spotkałem żadnej dziewczyny która chciała by się ze mną przespać choćby dla zabawy. Chodzę czasem na dyskoteki, ale tam jest ogromna konkurencja z któa zwyczajnie nie mam szans. Zapisałem się na kilka wieczornych szkoleń, ale tam też nie widzę żadnej dziewczyny zainteresowanej moją osobą. Ok, wiem ze nie jestem zbyt atrakcyjny fizycznie z uwagi na sporą niedowagę, ale na litość, czy to znaczy że chudzi nie mają szans na seks? Myślałem już nawet żeby się zabawić w sponsora, bo stać mnie na to, ale to trochę jakby płacić prostytutce, więc mam opory moralne. Jakieś wskazówki, porady? Osoby mające zamiar mnie wyśmiać i wyszydzić proszę o nie zabieranie głosu w tej sprawie. Pozdrawiam, miłego.

Gość gość
Ogólnie patrząc na to forum, to sporo prawiczków po 30 stce się znajdzie.

Gość gość
Chodziłeś na siłownię ?

Gość bardzo chudy facet
Zacząłem, ale... okazało się ze mam wadę wzroku która się pogłębia od wysiłku fizycznego i musiałem przestać. Chodzę sobie czasami na basen czy inna jogę, ale od tego wiadomo że się nie przytyje raczej...

Gość gość
No właśnie. Ja też mam niedowagę, ale przez to, że chodzę na siłkę już z 5 miesięcy, widać że robię się szerszy i zaczynam przybierać na masie.