Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnosc strasznie boli

Polecane posty

Gość gość
Nie zawracaj Sobie głowy społeczeństwem, czy innymi ludźmi co nie zasługują na Twoją uwagę. Nie od dziś wiadomo, że czym większy tłum, tym większe prawdopodobieństwo, że głupota będzie wartością dominującą, co przekłada się na relacje miedzy ludzkie i powoduję ich pogorszenie, niezrozumiałość i brak empatii do drugiej osoby. Ale uwierz mi na słowo, istnieją jeszcze normalni ludzie, którzy pomogą Tobie bezinteresownie i bez żadnych oczekiwań, tylko takie osoby najłatwiej zranić i utrzymać przy sobie. Ja zawsze wierzyłem, że przyciągamy ludzi podobnych do nas samych i jest w tym trochę racji. Wiele zależy od Twojego nastawienia, jeśli nie zaakceptujesz swojej samotności i będziesz się ją martwić, to dostaniesz jej tylko więcej. Będziesz tkwić w niej, niczym w klatce. Będziesz widzieć wspaniałe życie w okół jej, sama wtedy będąc w środku. To przykre.. Ale sama napisałaś, że po dłuższym związku, próbowałaś wstać, znaleźć podobnie zranioną duszyczkę. I jesteś zdenerwowana, że faceci traktują Ciebie przedmiotowo? Być może sama ich tak traktowałaś? Dostałaś od nich to, co dałaś im sama. Rozumiesz?

Gość gość
Byłaś w związku więc nie marudź

Gość gość
Bylem z dziewczyna przez 6 lat, mieszkalismy w tym samym miescie, widywalismy sie niemal codziennie ale mieszkalismy oddzielnie. Przeprowadzilismy sie do innego miasta i zamieszkalismy razem i wlasnie wtedy wszystko wyszlo. Przestała się mną interesować. Porzuciła mnie. Żeby ją odzyskać zamówiłem aż urok miłosny na stronie http://magicznerytualy.pl. Udało się wróciła sama prosząc o wybaczenie.