Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

endometrioza a wit D3

Polecane posty

Gość gość

kobitki slyszalam zewit D3 jest bardzo zbawienna w endometriozie.Zgodzicie sie?

Gość gość
siegnelam po kolejny ratunek dla endo po wit D3 to taka moja mala nadzieja

Gość gość
Pierwsze słyszę , masz może jakieś linki do tematu?

Gość gość
moja dobra kolezanka mi polecila wit D3 poczytalam w necie o jej korzysciach dzis rano mialam plamienie przestraszylam sie... zadzwonilam pogadac ta mi mowi wit D 3 poczytalam w necie i zaraz kupilam dzis wzielam pierwsza jest w miejszych dawkach i w wiekszych na poczatek zafundowalam sobie miejsza pozniej wezme wieksza... ma podobno dobry wplyw na jajniki i dobra jest dla kobiet starajacyh sie o dziecko...nie wiem co mnie w zyciu czeka ale z endo walcze juz z 4 lat.. https://www.poradaonline.eu/chorujesz---sprawdz-poziom-witaminy-d3--6

Gość gość
Dzięki :) chętnie zapoznam się z tematem

Gość gość
Przeczytalam i naprawdę bardzo,bardzo ci dziękuje ze zechcialas się tym podzielić :) nie wiedziałam ze ta wit jest tak ważną a braki jej na pewno mam

Gość gość
nie ma za co my endo kobietki musimy sobie pomagac tylko my wiemy czym jest prawdziwy bol, jak to jest nie moc wstac z lozka z bolu. Nie mozemy sie poddawac tej chorobie musimy walczyc i uczyc sie z nia zyc... byc szczesliwe pomimo bolu...

Gość gość
nie ma za co my endo kobietki musimy sobie pomagac tylko my wiemy czym jest prawdziwy bol, jak to jest nie moc wstac z lozka z bolu. Nie mozemy sie poddawac tej chorobie musimy walczyc i uczyc sie z nia zyc... byc szczesliwe pomimo bolu...Ja chyba jej brak tez mialam dzis wzielam pierwsza z miejszej dawki jak skoncze to opakowanie wezme silniejsza... nie mozemy sie dac tej parszywej chorobie...