Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Forumowicz

Patrzeć czy nie patrzeć pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Pan Forumowicz

Witam, mam koleżankę która jest naprawdę ładna i kobieca. Raz na jakiś czas odkrywa swoje walory. Wszyscy obcy mężczyźni od razu się ślinią na widok jej dekoltu. Ja zazwyczaj się powstrzymuje. Pytanie do kobiet. 1. Czy lubicie jak mężczyzna/kolega tam spogląda? Czy raczej imponuje wam opanowanie? 2. Mam kolegę który jest fotografem. Jak odbieracie robienie zdjęć gdy np. się nachylacie się dajmy na to nad fantomem przy ćwiczeniach z pierwszej pomocy i wasze piersi bardzo są wyeksponowane. Przez to że ubrałyście bluzkę z dużym dekoltem. Ale nie spodziewałyście się że będziecie w takiej sytuacji i ze ktoś będzie robił wam zdjęcia. Mam nadzieje że rozumiecie o jaki typ niespodziewanej sytuacji mi chodzi. Pozdrawiam z wyrazami szacunku Pan Forumowicz.

Gość gośćg
Przyjacielu nie pomogę, tu trzeba odpowiedzi ładnych kobiet :) Myślę że w pierwszym przypadku bardzo im się to podoba. A w drugim przypadku bardzo im to przeszkadza ale może się mylę?

Gość gość
hej hej

Gość gość
bardzo mi zalezy na tej wiedzy zlituj sie ktos

Mnie to raczej bawi niż oburza, jak ktoś się gapi na dekolt, pod warunkiem, że nie gapi się non stop jak cielę w malowane wrota, bo wtedy to się zaczyna robić żenujące.

Gość gość
a co z drugą sytuacja?

Wtedy bym się wkurzyła, bo jak chce zrobić zdjęcie to niech najpierw zapyta i może się zgodzę, a nie robi sobie fotkę ot tak bez zapowiedzi jakby to była martwa natura.

Gość gość
Dziękuje serdecznie za odpowiedz, jak widza to inni forumowicze?

Gość gość
pomoze ktos?

Gość gość
ip

Gość gość
Generalnie natrętne patrzenie się na innych ludzi jest niegrzeczne, ale nikt się nie obrazi jak po prostu spojrzysz. W drugiej sytuacji to zwykły brak wychowania i koledze ktoś z przechodniów powinien zabrać aparat i przyłożyć mu nim w łeb. Moja koleżanka była w takiej sytuacji, po prostu była opcja wzięcia udziału w ćwiczeniach na ulicy, gdybym wtedy zobaczyła, że ktoś robi jej zdjęcia to ta osoba musiałaby bardzo szybko uciekać.