Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotka92

Pierwszy seks

Polecane posty

Witam Was dziewczyny, słuchajcie, wiem, że na ten temat było już dużo powiedziane i napisane- sama czytałam przeróżne artykuły- mianowicie pierwszy raz. W skrócie: mam 23 lata i jestem z chłopakiem od 2 lat... nie mam problemu z seksem oralnym czy tzw palcówką.... ale bardzo boję się bólu podczas seksu, dlatego też nie zdecydowałam się jeszcze na seks z moim chłopakiem. Znałam wieku chłopaków ale z żadnym nie zdecydowałam się na seks. Około 4 lat temu miałam chłopaka i on bardzo chciał uprawiać seks (dodam, że nie byłam przygotowana gdyż ta inicjatywa wyszła pewnego wieczora), ale on nie dbał o to, abym była "nawilżona", przygotowana, nie wszedł w ogóle bo bardzo zaciskałam mięśnie...potem zostawł mnie dla innej dziewczyny, któa nie była dziewicą i nie miał "takich problemów". Mój obecny chłopak wie o wszystkim. Wie, że nigdy nie uprawiałam stosunku pochwowego. Nie naciska. Wydaje mi sie, że tamto doświadczenie ma taki wpłym na moje życie seksualne. Nie chcę tego odkładać i nie chce być taka sparaliżowana za każdym razem kiedy w końcu chcę to zrobić. Kocham mojego chłopaka i chcę czerpać radość z życia seksualnego... ale ta obawa przed (być może bardzo wyolbrzymionym) bólem uniemożliwia mi to... Czy mogłybyście mi coś poradzić? Będę wdzięczna za każdą sugestię.

Jeśli chcesz mieć pewność że łatwo wejdzie i nie będzie bolało to prócz oczywiscie podniecenia ktore powinien ci zapewnic twój facet, proponuje żele durex. ja z chlopakiem używam np. takiego http://www.apteka-natolinska.pl/upload/images/products/big/DUREX_PLAY_zel_intymny_potegujacy_doznania_50ml134.jpg niech on posmaruje sobie pod prezerwatywa (bedzie dla niego milej) , na prezerwatywie i tobie w wiadome miejsce palcami. Nie powinno bolec. Wiadomo jestes tam nierozrobiona, wiec nie obeicuje jak bedzie. Ale w ten sposób napewno będzie łatwiej. A chyba rzeczywiscie nie ma co tego odkladac tego.