Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich cech wygladu i charakteru nie akceptujecie u swojego potencjalnego faceta

Polecane posty

Gość gość

;-) ?

Gość gość
nie lubie zbytnio doswiadczonych,******czy, sfrustrowanych facetach po wielu zwiazkach, ktorzy gardza kobietami, zdesperowanych prawikow i to chyba tyle

Gość gość
*facetów

Gość gość
wyglądu -łysiny -dresów na co dzień -takiego dziwnego wyrazu twarzy jak skrzyżowanie buldoga z dzikiem -czapek z daszkiem -zaniedbania -krost jak małe łańcuchy górskie -jak nie domyka ust -jak nie jest przynajmniej głowę wyższy ode mnie. Z charakteru -takiego sztucznego śmiechu "hehe" -kiepskich żartów -homofobii, rasizmu, seksizmu -udawania, że zna się na wszystkim -tradycjonalnego podejścia do ról w małżeństwie -religijności (nie mówię, że jest zła, po prostu dla mnie odpada). -braku poczucia humoru

Gość gość
o, zapomniałam o najważniejszym - jak wpieprza mi się w mój wygląd i zachowanie zamiast po prostu założyć z góry, że tego nie zmienię i poszukać innego obiektu.

Gość gość
wad fizycznych,brzydoty,zaniedbania,malego kootasa ,jak takiego ma to wieje :) nierozgarniecia,braku obycia,desperacji,niedojrzałości,religijności (nie wazne czy to chrzescijanstwo czy inne wyznanie),braku poczucia humoru, inteligencji,zniewiescialosci

Gość gość
przerosnietego ego,zakompleksienia itp

Gość gość
;-)

Gość gość
Flejowatosci i niecheci do higieny:). Duzego, piwnego brzuszyska. Pana madralinskiego, ktory wie wszystko i kobiety tez zna na wylot, a wszystkie sa takie same, oczywiscie.

Gość gość
Nie zaakceptowałabym otyłego, bardzo niskiego, o niechlujnym wyglądzie i stylu ubierania, łysego / z dużymi zakolami, bez zębów na przodzie, zakapturzonego dresa i to chyba tyle jeśli chodzi o wygląd. Natomiast jeśli chodzi o cery charakteru/ usposobienia to nie lubię zbyt pewnych siebie - typ cwaniaka odpada. Nie lubię również wulgarnych facetów i takich, którzy nie mają umiaru w piciu alkoholu.

Gość gość
Nie lubię łysych, z wielkim brzuchem, o mało męskim stylu ubioru - spodnie rurki i torebka na ramię itp.:P Nie cierpię jak facet robi sobie selfie i wstawia 100 zdjęć na Facebooka ,bo to świadczy,że ma o sobie zbyt wysokie mniemanie.

Gość gość
wygląd nie toleruję długich włosów u faceta nie lubię świńskich blondynów serdelkowatych paluchów u rąk tłustych facetów jak im się wylewa sadło ze spodni łysy mi nie przeszkadza ani łysina charakter nie toleruję tzw bawidamków, facet który uwielbia kobitki i otacza się nimi wszędzie nie toleruję bajerantów , którzy opowiadają bajery i jarają się sami sobą jacy są cudowni nie lubię dresiarzy

1. Brak dystansu i poczucia humoru 2. Egoizm w połączeniu z narcyzmem 3. Okrucieństwo i nienawiść wobec ludzi 4. Bardzo wysoki głos (nie wiem, czy by dyskwalifikował, ale na pewno trudno byłoby mi to przeboleć) 5. Bardzo małe głęboko osadzone oczy 6. Duża uległość 7. Głupota (skrajna) Na tę chwilę tyle mi przychodzi do głowy.

Gość gość
;-)

Gość gość
hgvhv

Gość gość
jh

Gość gość
;-)

Gość gość
;-) ;-)