Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko zaradny facet sie liczy

Polecane posty

Gość gość

nie zarabiasz kasy jestes s****wem - dla kobiet i dla kraju

Gość gość
no ameryki nie odkrylas/es

jesli uwazasz ze kobiety sa tak glupie zeby leciec na kase to dlaczego tego nie wykorzystasz???? :P

Gość gość
to ze leca na kase to oznaka ich madrosci, mysla przyszlosciowo, to faceci sa glupi, bezmyslni, bo leca na wyglad, urode, ktora przemija i zostaja z palcem w nocniku, a kobieta na starosc na dom, samochod, konto bankowe, wypolate meza i jest ustawiona

hhahaha :D a co powiesz o facecie ktory wiedzac ze jest % kobiet lecacych na kase postanawia to wykorzystac przeciw nim samym. drukuje na drukarce banknoty 100zl i zwija je w rulonik z zewnatrz dajac 2 prawdziwe. kiedy przychodzi w klubie placic za drinka bez skrepowania wyciaga rulonik i kobiety ktore leca na kase z miejsca daja mu zainteresowanie ktorym on sie bawi... :D

a wiesz co ci jeszcze powiem, po nocy kiedy taki facet mowi jej, sluchaj, to byl zart wcale nie jestem bogaty tylko czesc kobiet bedzie zla. wiele z nich nie pozwoli dopuscic do swojej glowy mysli ze poszla z nim do lozka tylko dlatego ze on byl bogaty... :D to historia "warszawskich dupkow", autentyczna ale nie moja, mnie po prostu nie interesuja na starcie takie laski... :):P

Gość __sandruhhna___
zbereznik, Ty piszesz o frajerkach, które dają dooopy na pierwszym spotkaniu :P Ogarnięta laska nie puści się tak szybko z pierwszym lepszym pozerem. Zresztą to idzie łatwo rozpoznać nawet po głupich fantach czy facet ma kasę czy nie. Ja mi kolo wyskakuje na parkiecie z zegarkiem casio za śmieszne 2 tysiaki a nie rolexem za 10 tysięcy euro to chyba wiem z kim mam do czynienia :P ? Zreszta trzaa być frajerką, żeby dawać dooopy bez bliższego 'wywiadu środowsikowego" czy koleś cie nie wkreca.

swoja droga ciekawe co bys powiedziala gdybym wyslal ci swoje zdjecie. jak bys mnie ocenila, co moglabys o mnie powiedziec... :D i ile z tego byloby prawda... :D

Gość __sandruhhna__
To by nie miało sensu bo paradoksalnie prędzej mi się spodoba 'przeciętniak" z wyglądu ale z kasą niż przystojniak bez perspektyw :P Nawet gdybyś był mega ciachem na zdjęciach to nie wzbudziłoby to we mnie żadnych emocji, puki nie mam żadnej wiedzy o Tobie...jakie masz wykształcenie, ile zarabiasz itd. Co z tego, że na zdjęciu byłbyś sexy jak oprócz tego byłbyś magazynierem za 1600 zł :P