Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem nienormalna skoro boje się zmian?

Polecane posty

Gość gość

Nawet zmieniające się pory roku potrafią wywołać u mnie jakis lęk ,że np coś dobrego się skonczy itd, generalnie bardzo boje sie roznych zmian i jak sobie ewentualnie z nimi poradze :(

Gość gość
A ja uwielbiam zmiany, uwielbiam ten dreszczyk emocji który odczuwamy przy zmianach. Zwłaszcza uwielbiałam kiedyś zmiany szkoły np. pójscie do liceum, na studia, wymiany... Zmiany pracy, zamieszkania wszystkiego, wszystko się wiąże z nowymi ludźmi i chyba to uwilebiam w tych zmianach, że poznajemy czasem ludzi, ktorzy zostają z nami już dokońca :)

Gość gość
niby tak, ale ja się ich boję, nawet teraz odczuwam jakiś lęk przed wiosną bo to taka bardziej aktywna pora roku, nie wiem dlaczego ,może dlatego ,że w moim zwiazku roznie bywa i stoi przed znakiem zapytania, czasem mam wrazenie, że może sie skonczyć nawet z dnia na dzien, teraz idzie wiosna, wielka niewiadoma co z nami i generalnie zawsze bardzo lubiłam wiosne, ale teraz sie jej boje...

Gość gość
wiem, że może to brzmi idiotycznie ,ale zbliza sie czas jakiś wspolnych wyjazdów, może bedzie miał wiecej czasu itd , nie wiem czy to u nas zrobi dobrze czy nie

Gość gość
Może to nerwica lękowa :(