Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dodatki do takiej kiecki?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny. Prosze doradzcie. Jakie do takiej samej sukienki pasowaly by rajstopy I buty? Myslalam o czarnych rajstopach I wiazanych botkach na obcacie ale nie wiem czy by pasowalo. Dol jest rozkloszowany. http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie-sukienki /6585085-czerwona-rozkloszowana-sukienka-atmosphere-skorzane -rekawki-xs-studniowka , bede swiadkiem na slubie cywilnym(bez pozniejszej imprezy I calej oprawy) samo zlozenie przysiegi przez mlodych i kazdy do swojego domu.

Gość gość
Czarne rajstopy jak najbardziej, ale dołożyłabym do tego jednak klasyczne szpilki, nie sznurowane botki, bo botki są trochę zbyt casualowe na taką okazję (chociaż ogólnie do sukienki będą pasować. Do tego jakiś cieniutki pasek w talii i kopertówka.

Gość gość
a może marynarka jakaś jak to ślub i czarne klasyczne szpilki?

Gość gość
Czarne rajstopy jak najbardziej, ale dołożyłabym do tego jednak klasyczne szpilki, nie sznurowane botki, bo botki są trochę zbyt casualowe na taką okazję (chociaż ogólnie do sukienki będą pasować. Do tego jakiś cieniutki pasek w talii i kopertówka.

Gość gość
Myslalam wlasnie o czarnej marynarce wiec jak najbardziej zaloze tylko wtedy jak klasyczne szpilki to tez czarne rajstopy? I z jakiego material wtedy nieprzeswitujace czy przeswitujace?

Gość gość
Cienkie cieliste rajstoyrajstopy i czarne lub czerwone szpilki

Gość gość
czerwone mam jedynie atlasowe ze slubu wiec by nie pasowaly raczej, zaloze czarne klasyczne.

Gość gość
Ok, więc ja bym widziała czarne szpilki, cieliste rajstopy, ja bym pewnie w krótkim rękawie poszła ale możesz dołożyć marynarke. I kopertowka.

Gość gość
Ja założyłabym czarne prześwitujące rajstopy (nie ma nic gorszego dla nóg niż cieliste), czarne szpilki i czarną marynarkę. Sukienka śliczna.

Gość gość
wlasnie zastanawiam sie nad cielistymi rajstopami bo czarne mi jakos bardziej leza na wieczorowo, a slub jest rano

Gość gość
czarny cieńki pasek, koniecznie bo są dziurki na psek, chyba ze je wyprujesz

Gość gość
Dzieki. Jedyna jaka mam obecnie w szafie hehe. to juz sama nie wiem jakie te rajstopy, marynarka zaloze chociazby zeby przejsc do auta bo po mnie przyjada, a nie mam zadnego plaszcza tylko kurtke ktora by nie pasowala, buty napewno czarne I kopertowka.

Gość gość
Cieliste są eleganckie zawsze a jak ktoś ma grubsze nogi to mu czarne nie pomoga ;) osobiście czarne cienkie dla mnie sa pogrzebowe

Gość gość
Ubierz takie rajtki jakie lubisz bo i czarne i cieliste pasują.

Gość gość
ta kiecka z linku to nie moja, ale mam identyczna tylko nie xs hehe, ale tylko taki link z jej zdjeciem znalazlam,pasek swoj tez zgubilam I to jedyne co bym musiala dokupic.

Gość gość
Jakos mi grube nie pasuja do szpilek tzn kryjace, di sznurowanych tak ale to na inna okazję

Gość gość
Kup cieliste rajstopy, ale absolutnie nie błyszczące ! Poszukaj jak najbardziej matowych, nogi wyglądają w nich dużo zgrabniej

Gość gość
ja mam akurat chude nogi, wlasnie nigdy nie zakladalam czarnych rajstop, widzialm na kilku zdjeciach takie zestawienia I mi sie spodobalo stad ten pomysl ale moze bardziej jako propozycja na wieczor.

Gość gość
Czarne są też prześwitujące ale ubierz jakie chcesz. Moja rada to jedynie brak wzorków - moim zdaniem wzorki zepsułyby wszystko.

Gość gość
Jak tylko na Slub bez impry,to co tak przeżywasz? :O

Gość gość
nie myslalam nawet o wzorkach nie lubie krasic. chcialam gladkie wiec zostal jedynie mi dylemat rajstop, wiec moze poprostu kupie cienkie czarne I cienkie cieliste I zoacze w ktorych lepeij. dziekuje dziewczyny za rady. a czy taka fryzura bedzie pasowac do tego? chcialam cos prostego bez interwencji fryzjera http://styl.fm/newsy/91411.trendy-2013-zwiazany-z-boku-konski-ogon ,wszelkie koki u mnie odpadaja bo mi nie pasuja, ani zadne bardzo ulizane fryzury.

Gość gość
Nie przezywam ale chcialabym ladnie wygladac.

Gość gość
Może lepiej od panny młodej? :D

Gość gość
Bardzo ładna fryzura i będzie pasować. :) Też nie lubię udziwnień.

Gość gość
Lepiej nie, to jej chwila;) Ale poprostu ladnie.

Gość gość
Nie wiem, mnie akurat fryzura się niezbyt podoba, ale nie wiem, jaką mam twarz, może akurat jakoś wspaniale do ciebie pasuje. :) Jednak chyba postawiłabym na rozpuszczone włosy albo jakieś delikatne podpięcie ich części do tyłu, ewentualnie może np. warkocz francuski ładnie zrobiony, to dałaby radę ci uczesać nawet koleżanka, a może i sama sobie potrafisz. :)

Gość gość
*jaką maSZ twarz, oczywiście

Gość gość
oki dziekuje dziewczyny za pomoc;) I prosze nie doszukiwac sie drugiego dna;) pozdrawiam

Gość gość
na codzien nosze rozpuszczone upiete do tylu lub tak jakby grzywke upieta u gory jesli wieceie co mam na mysl. a tak jak na zdjeciu to podobnie sie czasem czesze I mysle ze jest ok. ale wiem ze koki czy inne ulizane mi nie pasuja bo z profile mam nie zbyt piekny nos.hehe;) pozdrawiam.