Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to jest małostkowe

Czy to jest małostkowe, jak facet patrzy na przeszłość seksualną kobiety?

Polecane posty

Gość Czy to jest małostkowe

Co sądzicie o facetach, dla których to jest istotne?

Gość gość
To jest przede wszystkim prymitywne i przedmiotowe. Ludzie niezaleznie od plci nie powinni oceniać siebie nawzajem jak przedmioty używane lub nie. Jak ktoś tak patrzy na drugiego to jest dla mnie skreślony jako człowiek.

bez przesady, moim zdaniem ma znaczenie czy masz "przebieg" miedzy 0-10 czy miedzy 50-100 :)

Gość gość
a ciekawe jaką przeszłość ma facet

Gość gość
no jeśli ona np pracowała jako prostytutka to na pewno nie ;D:D polecam http://www.lemeh.pl/

Gość gość
Ja nie patrzę i nie drążę, wolę nie wiedzieć tak jest zdrowiej :-) Dzięki temu zawsze czysta karta jak za pierwszym razem :-p

Gość gość
Mimo, ze jeszcze nie mialam faceta, to taki ktory pytalby mnie o "przebieg" w jakiejkolwiek formie, bardziej czy mniej subtelnie, zostalby natychmiastowo splawiony jako nie wart uwagi gnojek patrzacy na mnoe jak na przedmiot. Facet chce byc z kobieta czy jej blona? Poza tym to wiele mowi o faceta kompleksach i/lub skrajnym egocentryzmie ("ja musze miec nowke niesmigana, jak to mozlowe ze moja kobieta nie czekala az pozna mnie, jasnie pana, ktory zasluguje jako jedyny na odebranie jej cnoty")

Gość gość
Było się nie puszczać na prawo i lewo za młodu, a teraz problem, bo nikt cię za żonę nie chce.

Gość Rafalalex
gość dziś , facet ma prawo wiedzieć, czy kobieta przypadkiem nie zdradzała, nie była kochanką żonatych, nie puszczała się z dresiarzami na dyskotekach i nie spała z 10 drużynami piłkarskimi. Porządny facet chce mieć porządną dziewczynę. Proste.

Gość gość
a czemu trudniej?

Gość gość
Piotrek121212 dziś A zanim ją znajdziesz przelecisz z 10 w ramach poszukiwań budowa

bo latwiej jest pogodzic sie nam ze zmiana partnera, zamiast postarac sie rozwiazac problem....

Gość gość
* buhaha

Gość gość
a znów taką dziewice co nie miała nikogo i czeka też byście chcieli?

Gość gość
Ja biorę, jeszcze nie byłem z dziewicą są jak dinozaury :-p

Nie chce seksu z byle jaką, bo mnie zarazi albo niesłusznie oskarży o molestowanie. Chce chodzić z dziewczyną i po jakimś czasie....

Gość gość
a co was tak w tych dziewicach kręci?

Gość Rafalalex
Poza tym kobieta, która miała sporo partnerów rzadko już jest dziewczęca, zmysłowa, ciepła, sympatyczna. Często staje się osobą wyniosłą i zimną.

Gość gość
gość dziś a co was tak w tych dziewicach kręci? Ciekawość akurat mnie i pewnie jakaś męska ambicja lub próżność jak kto woli.

Gość gość
a chcielibyście być ogólnie tym pierwszym?

Gość Rafalalex
Ja nie szukam konkretnie dziewicy, po prostu nie lubię kobiet które miały wielu partnerów.

Gość gość1234
Dla mnie jako faceta ma to drugo lub trzecio- rzędne znaczenie. O ile oczywiście interesuje mnie człowiek. Natomiast problem jest gdy to ukrywa lub mówi pół prawdy. Wtedy tak. Nie jest to do zaakceptowania. Czyli: szczerość.

Gość gość
nawet będąc dziewicą nie chciałabym takiego faceta, skoro patrzy na mnie tylko jak na przedmiot który "ktoś miał" to jakim partnerem może być?

Gość gość
Wasz argument o wirusach jest nonsensowny, bo: jesli miala "druzyne pilkarska" to za nic sie wam nie przyzna, wiec i tak nie macie pewnosci, a po drugie mozna miec hiv oraz szereg innych chorob zakaznych (takze wenerycznych!) nawet nie bedac narkomanem ani kims po inicjacji seksualnej.