Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem uzalezniona od Matki

Polecane posty

Gość gość

Mam powazny problem. Mam 25 lat,koncze studia i mam prace. Jednak nie zarabiam zbyt wiele,.wiec musze miezzkac w domu, bo studia mam platne i one pochlaniaja wiekszosc wyplaty. Moj ojciec byl alkoholiliem i od 13 rz bylam wlasciwie sama. Ona whjechalabdo innego miasta" za chlebem " wracala raz na tydzien a ojciec pil. Teraz gdy mam 25 lat czuje sie od niej uzalezniona. Ona nigdy nie uczestniczyla w moim zyciu. Nie jezdzila na wywiadowki, nie urzadzala mi urodzin, nie zapraszalam kolezanek. Mam do niej zal.i nardzo mnie idytuke gdy mowi ze.mnie wychowala. Bo to nie.prawda. nie raz jej powiedzialam ze jej nigdy nie bylo, ze zachowuje sie jak moja kolszNka a nie jak matka. Nie dawno rozstalam sie z facetem, a ona juz kaze mi chodzic na dyskoteki, podrywac facetow. A ja ledwo funkcjonuje,rzadzi mna. Wpada do mojego zycia daz w tygodniu, alebo na mc i probuje ze mna rozmawiac. O czym ja mam z nia rozmawiac? Wkurza mnie. Czesc z was powie ze to moja matka itd. Ale ona nigdy mnie nie chronila, nie pomagala. Materialnie,tez nigdy nie bylam rozpuszczana. Casami zastanawiam sie,czy moze ojciec pij wlasnie przez to? Ze byl nieszczesliwy. Nie chce go usprawiedliwiac, bo przeszlamz nim horror. Caly czas mam wrazenie, ze jej bylo wygodnie tak wyjezdzac. Nie lubie jak do mnie dzwoni,pociesza. Opowiada o tych.swoich nowych facetach, gdzie to nie byla itd. A ja czekam zeby tylko skonczyc studia i wynajac xokolwiek,albo wyjechac jak najdalej. Mam nieustajace poczucie winy. Nie wiem dlaczego. Nic zlego jako dziecko nie zrobilam a jednak to dziwne uczucie... ona sie boi ze jak wyjade to.zostanie sama,ale ja.muszesie odciac. Z nia wariuje,a bez niej nie wyobrazam soebie zycia.

Gość gość
Yy.. dziwna jesteś jakaś.

Gość gość
ja też jestem uzależniona od matki ale emocjonalnie nie mogę bez niej żyć jest moim skarbem :)

Gość gość
grupa DDA-poszukaj ityngow, moze to ci pomoze